Een bezoek aan Tres Beauty Health en Wellness centrum is op en top ontspannen.
Een bezoek aan Tres Beauty Health en Wellness centrum is op en top ontspannen. Foto:

Tres Beauty Health en Wellness centrum: zeker nu bezoek waard

Een mooie zomer komt momenteel langzaam ten einde. Onze huiden hebben het, met al die zonneschijn, soms zwaar te verduren gehad. Een bezoekje aan Tres Beauty Health en Wellness centrum zorgt ervoor dat uw huid een welverdiende opfrisbeurt krijgt.

"Na de zomer is onze huid vanwege alle zonneschijn vaak erg vochtarm", weet Esmeralda, eigenaar van schoonheidssalon Tres Beauty Health en Wellness centrum aan de Hof van Delftlaan 61. "Dan is het goed om de huid even lekker op te frissen. Met verschillende behandelingen krijgen we het vochtgehalte van de huid weer op peil. En als we dan nog even scrubben komt weer een mooie, frisse huid tevoorschijn."
Naast huidverzorging is Tres Beauty Health en Wellness centrum ook gespecialiseerd in pedicure en massage. Iedereen is welkom om in deze Delftse salon een van de vele verschillende behandelingen te ondergaan. "Man, vrouw, jong en oud, iedereen is hier welkom. We hebben alle doelgroepen veel te bieden."
Denk hierbij aan een ontspannende gezichtsbehandeling, huidverzorging, wellness-behandeling, pedicure, manicure, ontharing, gezichtspeeling en verven. "Verder geven we ook lichaams-packingen, voor een betere contour van het lichaam. We kunnen hier tevens wimperlifting verzorgen. Hiermee laten we wimpers meer krullen, waarna het de vier tot tien weken daarop altijd lijkt alsof je mascara draagt. Ideaal voor wie nog op vakantie gaat, want dan dragen vrouwen vaak liever geen make-up. Maar het mooiste is natuurlijk als je dit het hele jaar door hebt."
Bij Tres staat de klant altijd centraal. "Want we vinden het hier heel belangrijk dat die zich comfortabel voelt", zegt Esmeralda. En het gemak dient de mens. Ook bij Tres. Dus is het heel eenvoudig om via de website www.salontres.nl een afspraak te plannen. Het team van Tres Beauty Health en Wellness centrum zorgt er vervolgens graag voor dat u na een van de behandelingen mooi, opgewekt en happy huiswaarts keert.
Meer weten? Kijk op www.salontres.nl of bel naar 06-28437259.