Plek zat in de laadruimte van de Nissan Pulsar N-Connecta: v.l.n.r. Ruud Oosterveen, Frans van Wijk, Yannick Rietveld en directielid Marie-Lise Zeeuw.
Plek zat in de laadruimte van de Nissan Pulsar N-Connecta: v.l.n.r. Ruud Oosterveen, Frans van Wijk, Yannick Rietveld en directielid Marie-Lise Zeeuw. Foto:

De Nissan Pulsar N-Connecta:
de ideale gezinsauto met ongekend veel ruimte

WATERINGEN – De Nissan Pulsar is de ideale gezinsauto van de Japanse autobouwer. De hatchback gezinsauto is leverbaar met een sterke en zuinige benzinemotor en is rijk uitgerust.

In de totale range van Nissan is de Pulsar misschien wel het minst bekend. Daar moet volgens Marie-Lise Zeeuw echt verandering in komen. De Nissan Pulsar is namelijk de auto met de meeste beenruimte in zijn segment", zegt ze. "Niet alleen van binnen is de auto heel ruim te noemen, ook de laadruimte is aanzienlijk. De belangrijkste eigenschappen zijn: een goede en comfortabele wegligging, krachtige en zuinige motor, zeeën van ruimte, heerlijk zitcomfort en absoluut veel waar voor je geld. Zodra je met een Pulsar hebt gereden, ben je direct verkocht en wij nodigen je dan ook graag uit voor een proefrit." Momenteel heeft Zeeuw & Zeeuw een aantrekkelijke voorraadactie op de Nissan Pulsar N-Connecta versie. Wij hebben meerdere Pulsars speciaal ingekocht en hebben op dit moment maar liefst 5.195 euro voordeel op dit model. De rijk uitgeruste Nissan Pulsar N-Connecta koop je geheel rijklaar al voor 21.870 euro. En dan is de auto uitgevoerd met onder andere een geïntegreerd navigatiesysteem, climate control, een achteruitrijcamera en een interieur met voor de helft lederen bekleding. Aan de buitenkant is er frontale-botsing-bescherming en natuurlijk zitten er lichtmetalen velgen op de wielen. "De auto is toegankelijk via de intelligence key", gaat Marie-Lise verder. "Naast de standaard drie jaar fabrieksgarantie op de auto, verstrekken wij nu bij aanschaf ook nog eens vier jaar gratis onderhoud ter waarde van 895 euro." Bent u op zoek naar een ruime en luxe uitgevoerde gezinsauto? Dan moet u nu bij Zeeuw & Zeeuw in Wateringen of Zoetermeer zijn. Koopt u de Nissan Pulsar, dan bent u ook nog eens verzekerd van een optimale veiligheid op de weg. Deze auto heeft namelijk de maximale vijf sterren gescoord in de Euro NCAP veiligheidstest. "Het meest opvallende is toch wel de ruimte in deze hatchback", zegt Marie-Lise. "Ons hele verkoopteam kan bij wijze van spreken in de laadruimte en dan nog is er ruimte over…"

Zeeuw & Zeeuw
's-Gravenzandseweg 14
2291 PE Wateringen
(0174) 63 80 60

Zeeuw & Zeeuw
Platinastraat 47
2718 SZ Zoetermeer
(079) 750 50 25
www.zeeuwenzeeuw.nl
www.nissanwinkel.nl

Afbeelding