Helderziende Heler Rianne Collignon in haar praktijk Hart en Ziel, aan de Hooikade in Delft.
Helderziende Heler Rianne Collignon in haar praktijk Hart en Ziel, aan de Hooikade in Delft. Foto:

Tot jezelf komen bij Hart en Ziel

DELFT - "In ons drukke leven is het vaak heel moeilijk om de balans te houden", vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon van de praktijk Hart en Ziel.

"Natuurlijk zie ik het vaakst mensen waar de balans langere tijd verstoord is geweest en die kampen met ernstige gezondheidsklachten. Zij zoeken verlichting van klachten, meer energie en een gezondere manier van leven. Gelukkig kan ik hen helpen om hun leven weer op de rit te krijgen met mijn helende gaves. Voor hen is mijn werk echt een wonder. Toch ben ik ook heel gelukkig dat ik steeds meer mensen zie die eerder op zoek gaan naar extra ondersteuning, meer ontspanning of voldoening. Iedereen heeft last van stress. Met mijn gaves zorg ik dat mensen weer sneller tot zichzelf komen en sneller opladen. Zo kun je een heftige periode beter aan of verwerk je die sneller. Naast persoonlijke sessies heb ik dit najaar ook twee detox-programma's die elkaar aanvullen op emotioneel en mentaal vlak speciaal voor deze groep. De avond detox is gericht op het beter omgaan met stress, makkelijker stellen van prioriteiten en te leren een moment voor jezelf te pakken. De detox-middag helpt mensen met het loslaten van oude ballast, zoals denkpatronen en emoties. Ze zijn heel goed te combineren."
Kom gerust langs op de open avond bij Hart en Ziel aan de Hooikade 13, op maandagavond 4 september. "Dan kunnen we kijken wat ik voor je kan doen. Je kunt de informatiemappen doorkijken of een praatje maken. Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten?
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief via de website www.hartenziel-online.nl.