Het team van CarProf Auto Nassau met uiterst links Patrick van den Berg en naast hem Hans Paardekooper. (foto's: ML)
Het team van CarProf Auto Nassau met uiterst links Patrick van den Berg en naast hem Hans Paardekooper. (foto's: ML) Foto:

Auto Nassau is voortaan CarProf universeel autobedrijf

DELFT – Bij Auto Nassau is er iets veranderd. Het autobedrijf sluit zich namelijk vanaf 1 september aan bij CarProf.

Dit is een vernieuwend concept van een garage voor universeel onderhoud. De nieuwe naam van het bedrijf is CarProf Auto Nassau. Auto Nassau is al jaren een begrip op het gebied van mobiliteit in Delft. En nu is er dan nog die extra meerwaarde door de aansluiting bij deze organisatie. Iedere klant met ieder merk auto is welkom bij CarProf Auto Nassau voor betrouwbaar en betaalbaar onderhoud. Het bedrijf onderscheidt zich daarnaast door middel van eerlijk advies, Europese pechhulp voor slechts 29,95 euro per jaar, gebruik van A-merk onderdelen, onderhoud met maar liefst 24 maanden garantie, schadeherstel en een ruime selectie van nieuwe auto's en occasions. Het bedrijf biedt in de eerste plaats kwaliteit en zekerheid. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt het bedrijf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor alle klanten. Zonder verrassingen. Ook niet in een later stadium, want een CarProf klant heeft 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties. Eigenaar Patrick van den Berg: "Waarom wij voor CarProf gekozen hebben? We zijn in de omgeving bekend als erkend reparateur van Suzuki en Daihatsu, maar we beschikken over de kennis en de ervaring om betrouwbaar onderhoud te bieden voor alle merken. Als CarProf garage kunnen we dat duidelijk communiceren naar onze klanten – en dat met een uitstraling die past bij onze hoge kwaliteits- en servicestandaard. Vanaf 1 september zijn we te herkennen aan de nieuwe kleuren. Kom gerust langs voor een kop koffie of advies over uw auto." Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren vooral gemanifesteerd als Suzuki- en daarvoor als Daihatsu-dealer. Het bedrijf kan alle garantiewerkzaamheden uitvoeren, ook voor auto's die hier niet gekocht zijn. We hebben altijd nieuwe aanbiedingen op diverse merken auto´s. De verschillende acties volgen elkaar snel op.
"Bovendien hebben we altijd 25 mooie occasions staan, geselecteerd op kwaliteit en kilometerstand. Auto´s met een kilometerstand boven de 4.500 euro hebben zes maanden BOVAG-garantie." Kom eens langs bij Auto Nassau. Een makkelijk te bereiken autobedrijf aan de rand van Tanthof-West, langs de N470 en de tram stopt voor de deur.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl