Afbeelding
Foto:

Spectaculair prijsvoordeel op topmodellen bij Ardea Auto

REGIO - Het is nu zeer goed zaken doen bij official Ford-dealer Ardea Auto. Want de grootste Ford-dealer van Nederland verlaagt tijdelijk de prijzen op een groot aantal topmodellen uit haar voorraad.

Onder het motto 'meer luxe, met minder bijtelling' is een spectaculair prijsvoordeel te behalen op circa 40 stuks rijk uitgeruste topmodellen, met veel extra opties en accessoires. Het voordeel kan wel oplopen tot 7.500 euro met aanzienlijk lagere leasetarieven.
Jim van Dommelen, directeur bij Ardea Auto, somt het voordeel even op: "De Ford Mondeo in de zeer compleet uitgeruste TDCi Titanium-uitvoering is als hatchback zowel als Wagon-uitvoering stevig afgeprijsd, met een voordeel tot wel 5.000 euro.
De royale Ford S-Max is in de zeer luxe uitgevoerde Titanium-uitvoering eveneens in prijs verlaagd, waarbij het voordeel zelfs 6.970 euro bedraagt! De Ford Galaxy, de ruimste personenauto uit de Ford-range met zeven zitplaatsen, wordt in de rijk uitgeruste en luxe Titanium-uitvoering aangeboden met een prijsvoordeel van maar liefst 7.563 euro." Vanwege het actiematige karakter waarschuwt Van Dommelen potentiƫle kopers: "Deze aanbiedingen gelden uitsluitend op de rijk uitgeruste modellen Mondeo, S-Max en Galaxy in Titanium-uitvoering die uit de Ardea-voorraad direct leverbaar zijn. Dus het is deze zomer goed zaken doen; naast het prijsvoordeel, lagere netto-bijtelling en aanzienlijk lagere lease-tarieven, mits men er snel bij is! Want voor deze spraakmakende actietarieven geldt: op is op."
Meer informatie over deze actiemodellen vindt u op de website.

Ardea Auto
www.ardeaauto.nl