Het voltallige huidige team van Specsavers Delft, met centraal Henk van 't Hof. (foto: ML)
Het voltallige huidige team van Specsavers Delft, met centraal Henk van 't Hof. (foto: ML) Foto:

Specsavers Delft helemaal compleet

DELFT - In de vorige editie van Delft op Zondag stond te lezen, dat Specsavers Delft binnenkort een tweede winkel gaat openen. Naast de opticien / audicien aan de Brabantse Turfmarkt 91, is er dan ook een vestiging in de Hoven Passage.

Leuk nieuws natuurlijk, alleen is bij het artikel een verkeerde foto geplaatst. Op de foto bij dit artikel ziet u het voltallige huidige team van Specsavers Delft. "We zijn blij dat we ons succes nu ook in de Hoven Passage voort kunnen zetten", zegt Henk van 't Hof. "Het is fijn om verder te kunnen uitbreiden. De teamleden van onze winkel in de binnenstad zullen ook wisselend in de Hoven Passage staan. Zelf ben ik in het vervolg iedere dag in de nieuwe winkel aanwezig."
Specsavers opende veertien jaar geleden de deuren in de binnenstad. Overigens met veel succes, want de opticien mag rekenen op een grote vaste klantenkring. De medewerkers in de winkel worden regelmatig geschoold op het gebied van service, kwaliteit, product en mode.

Specsavers Delft vindt u binnenkort ook in de Hoven Passage, naast Handyman. Ook hier zal drie dagen per week een audicien aanwezig zijn.
Telefoon: (015) 214 02 05.
Internet: www.specsavers.nl.