Maaike van de Veerdonk van BRAM's en Stephan Bieze van Makro.
Maaike van de Veerdonk van BRAM's en Stephan Bieze van Makro. Foto:

Makro blij met BRAM'S

DELFT - Voor een portie overheerlijke frites met stoof kan het publiek in Delft nu terecht bij BRAM'S Gourmet Frites op het terrein van de Makro aan de Schieweg. Hier opende dinsdag een nieuwe containervestiging van de bekende frietformule.

Rocco Ladage, mede-directeur van de organisatie, is enthousiast over de nieuwe locatie. "Er is bewust gekozen voor een vestiging op het bedrijventerrein. Hij is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en ideaal voor mensen die tussen het winkelen door willen genieten van een snelle smaakvolle hap", vertelt hij. De frites met stoof zijn ontstaan in samenwerking met tv-kok Herman den Blijker en kenmerken zich door de royale toppings. Denk hierbij aan mals rundvlees, langzaam gegaarde pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij en de vegetarische variant met verse champignons Parmezaanse kaas en truffelmayo. En natuurlijk is er ook het vertrouwde portie knapperige, verse frites.
"Het water loopt je hierbij toch in de mond?", zegt Stephan Bieze van Makro Delft bij het horen van dit rijtje. Hij is blij met de nieuwe aanwinst voor de ingang van zijn zaak. "Ladage is een zeer gerenommeerde naam waar we graag mee samenwerken. We zijn hartstikke blij dat ze zich hier vestigen. We zijn twee sterke merken en kunnen elkaar op deze manier goed versterken." Bovendien: "Hoe meer activiteiten we hier hebben, hoe aantrekkelijker het terrein wordt." BRAM'S is van toegevoegde waarde voor klanten van Makro, maar is ook een aanwinst voor de vele werknemers op bedrijventerrein Schieoevers. Het grootste bedrijventerrein van Delft telt wel erg weinig eetgelegenheden. "Iedereen is welkom om hier te komen eten. Net als bij ons benzinestation hoef je geen Makro-pas te hebben om er gebruik van te maken", geeft Bieze aan. Meer weten? Kijk op www.makro.nl en www.bramfrites.nl.