Het team van Specsavers Delft zal wisselend ook veel te zien zijn in de Hoven Passage. (foto: ML)
Het team van Specsavers Delft zal wisselend ook veel te zien zijn in de Hoven Passage. (foto: ML) Foto:

Specsavers Delft opent een tweede winkel in de Hoven Passage

DELFT – Na veertien jaar is de uitbreiding van Specsavers aan de Brabantse Turfmarkt 91 in Delft een feit. De opticien opent binnenkort een tweede vestiging in de Hoven Passage. Makkelijk te vinden naast Handyman.

"We zijn blij dat we ons succes nu ook in de Hoven Passage voort kunnen zetten", zegt Henk. "Het is fijn om verder te kunnen uitbreiden. De teamleden van onze winkel in de binnenstad zullen ook wisselend in de Hoven Passage staan. Zelf ben ik in het vervolg iedere dag in de nieuwe winkel aanwezig." Specsavers opende veertien jaar geleden de deuren in de binnenstad. Overigens met veel succes, want de opticien mag rekenen op een grote vaste klantenkring. De medewerkers in de winkel worden regelmatig geschoold op het gebied van service, kwaliteit, product en mode.

Beste service
Van het Hof vertelt: "Natuurlijk is het belangrijk dat diegene die je ogen en oren meet gediplomeerd is, maar bij Specsavers gaan we nog een stap verder. Wij stimuleren onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en zich volop te ontwikkelen. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit. En op dat gebied wordt hij of zij dan ook extra geschoold."
Hiermee zijn de inwoners van Delft verzekerd van de beste service en een professioneel advies. Nu niet langer alleen in de binnenstad, maar ook in de Hoven Passage.
Telefoon: (015) 214 02 05. Internet: www.specsavers.nl.