Veilig en prettig wonen met behulp van de technologie en innovatie van FocusCura.
Veilig en prettig wonen met behulp van de technologie en innovatie van FocusCura. Foto:

Langer zelfstandig blijven wonen met FocusCura en Pieter van Foreest

DELFT – FocusCura en Pieter van Foreest zijn per 1 augustus een samenwerking aangegaan. Vanaf heden is FocusCura het eerste aanspreekpunt voor personenalarmering.

Alle huidige aansluitingen van Pieter van Foreest zijn overgenomen en in het vervolg zorgt FocusCura voor alle administratieve en technologische werkzaamheden. Pieter van Foreest blijft de professionele alarmopvolging leveren. "Door de handen ineen te slaan kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten met behulp van technologie en innovatie zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen", aldus de organisatie.

Extra veiligheid
Met deze overstap worden klanten binnenkort ook bediend met de mooiste en nieuwste apparatuur. Alle klanten zullen worden voorzien van CAlarm Home alarmkastjes. Dit zijn de allernieuwste draadloze alarmkastjes op de markt. Deze hoeven niet meer op een telefoonlijn of modem te worden aangesloten. Er zit een GSM Simkaart in en kan overal in huis in het stopcontact worden aangesloten. Een vast telefoonabonnement is dus niet meer nodig en dat is een groot voordeel.
Men kan de cAlarm Home ook uitbreiden met extra veiligheidsmogelijkheden, zoals een val-alarm of slimme sensoren. Dat is nóg veiliger en prettiger wonen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over personenalarmering op
www.pietervanforeest.nl.