Experiment Delft: voor koffie, lunchen en loungen.
Experiment Delft: voor koffie, lunchen en loungen. Foto:

Doorzomeren bij Lijm & Cultuur

Het applaus na de voorstellingen van het Delft Chamber Music Festival klinkt nog na: wat een kwaliteit! De rust lijkt nu weergekeerd bij Lijm & Cultuur maar dat is schijn want Experiment Delft is weer open en er komt een nieuwe Chaos aan de Schie.

De één blijft in eigen land, de ander zoekt het tijdens de zomervakantie ver buiten de grenzen en bij iedereen rest na thuiskomst slechts de herinnering. Gelukkig kun je op werkdagen doorzomeren bij Experiment Delft, met zijn heerlijke stadstuin aan de Schie.
Op 23 augustus begint bovendien een nieuwe Chaos aan de Schie: de inmiddels zeventiende editie van ons pop-up culinaire en culturele concept. Dan kun je 's avonds tijdens je diner opnieuw wegdromen naar al die prachtige plekken in de wereld.

Wereldse inspiratie
Voor deze editie van de Chaos aan de Schie verdiept chef Bas Hoog zich in de keukens van verschillende landen. "Het is niet zo dat ik gerechten uit die landen maak", legt Bas Hoog uit. "Ik bedenk hele nieuwe gerechten waarbij ik mij laat inspireren door de ingrediënten, bereidingswijzen en gewoonten uit die landen." Hij doorkruist landen als Peru, Indonesië, Noorwegen, Italië, Japan, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Nederland. Het resultaat: verrassende diners waarmee je wereld extra kleur krijgt.
Als onderdeel van de Chaos aan de Schie wordt door het team ook gezocht naar verrassende optredens en voorstellingen. Hou de agenda van Lijm & Cultuur in de gaten voor het actuele programma.

Praktisch
Op werkdagen is Experiment Delft van 10.00 uur tot 17.00 uur open voor koffie, werken, lunchen en loungen. Chaos aan de Schie begint op woensdag 23 augustus. Dineren in ons restaurant is dan mogelijk van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur.
Hou de websites in de gaten voor up-to-date informatie en het laatste nieuws: www.lijmencultuur.nl, www.chaosaandeschie.nl en www.experimentdelft.nl.