De Seat Mii staat alvast bij Centre du Lac voor de deur geparkeerd. Wie zal 'm winnen?
De Seat Mii staat alvast bij Centre du Lac voor de deur geparkeerd. Wie zal 'm winnen? Foto:

Bezoekers Centre du Lac maken
deze zomer kans op Seat Mii

Centre du Lac heeft deze zomer een wel erg mooie actie. Wie in dit sauna- en beautycentrum in Pijnacker 50 euro of meer uitgeeft, maakt kans op twee jaar rijplezier in een Seat Mii.

Centre du Lac viert momenteel de Spaanse vakantiedagen. Wat is er dan leuker om één van de gasten straks te kunnen verblijden met een Seat Mii, waar je twee jaar lang in mag rijden? Tot 21 september krijgen gasten bij elke 50 euro die ze hier besteden een bon met lotnummer. Wiens lotnummer door de notaris wordt getrokken, kan twee jaar zorgeloos rijden in deze auto van Spaanse makelij. De prijs is inclusief wegenbelasting, onderhoud en all-risk verzekering. Er hoeft alleen nog maar zelf te worden getankt.
Centre du Lac aan de Katwijkerlaan 105 in Pijnacker is een middelgroot saunabedrijf. "We richten ons meer dan anderen op de persoonlijke benadering", vertelt eigenaar en oprichter Jan van der Meer. Centre du Lac heeft zich afgelopen 28 jaar flink ontwikkeld. Wat begon als een klein saunabedrijf, is uitgegroeid tot een plek waar de gasten in een oase van rust en verwennerij vooral veel kunnen genieten.
Naast de sauna's is er een beautycentrum met pedicure, manicure, een haarstudio en een zonneweide. Er zijn verschillende behandelingen te volgen, waaronder een massage, hammam of drijfsessie. De schoonheidsspecialistes geven ook gezichtsbehandelingen. "We hebben hier ook een hartstikke goede keuken", vervolgt Van der Meer. "We horen onze gasten vaak zeggen dat ze een dagje Centre du Lac ervaren als een dagje vakantie. Iedereen gaat hier helemaal ontspannen te deur uit."
Op vrijdag 25 augustus en zaterdag 9 september viert Centre du Lac vanaf 17.00 uur de Long Hot Summer Nights. Die avonden geldt een extra lange openingstijd tot 01.00 uur, er is live-muziek van het duo Anne & Denn bij het kampvuur, bij een cocktailbar kunnen zomerse cocktails worden besteed en op 9 september zijn er diverse water-relax-activiteiten, die worden begeleid door Inge Privée van IngeDingen. Voor de Long Hot Summer Nights gelden de reguliere tarieven. Centre du Lac is zeven per week geopend van 10.00 uur tot 23.30 uur. Meer info: www.centredulac.nl of 015-3696767.