Lekker bezig zijn in de moestuin. (Foto: PR
Lekker bezig zijn in de moestuin. (Foto: PR Foto:

Heb jij na de zomervakantie opvang nodig voor je kind?

Heerlijk hoor, zomervakantie. Even los van werk en lekker samen met je kind buiten zijn.

Bij Smallsteps locaties Ukkepuk, Joriaantje en Woezelhuis genieten we lekker van de Nederlandse zomer. Buiten spelen in het zonnetje is fijn. En een regendans doen ook. Want weer of geen weer, bij Smallsteps spelen we elke dag buiten. Je wil er nog niet aan denken, maar straks is de zomervakantie voorbij. En dan is het fijn als je weet dat je kind met veel plezier naar de kinderopvang of naar de buitenschoolse opvang gaat. Ben je nog op zoek naar een leuke plek? Maak dan snel een afspraak om te komen kijken bij een van onze kinderopvanglocaties bij jou in de buurt. Smallsteps Ukkepuk (kinderdagverblijf)We hebben een ruim en licht pand op het terrein van de Bieslandhof. Hier wonen ook ouderen in een woonzorgcentrum. Regelmatig organiseren we een gezellige middag met al die extra opa's en oma's.

Smallsteps Woezelhuis (kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang)
Een kleinschalige en knus kinderdagverblijf. Sinds maart 2017 is onze buitenschoolse opvang open. We gaan regelmatig naar de botanische tuin aan de overkant en zijn gevestigd naast de TU Delft.

Smallsteps Joriaantje (kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang)
We werken in de kassen en bezoeken de kinderboerderij van Doel op het terrein van GGZ Delfland. En we ontdekken hoe ons eten groeit in onze eigen moestuin. Lekker hoor!
Kom kijken en ontdek zelf of Smallsteps de plek is waar jouw kind straks op ontdekkingstocht gaat en nieuwe vriendjes maakt.

Geloven in de kracht van ieder kind
Smallsteps kinderopvang heeft 250 locaties door heel Nederland voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Flexibele opvang, waar kinderen de meeste aandacht en de beste begeleiding krijgen, gezond eten en lekker samen kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. De pedagogisch medewerkers kennen ieder kind, zij weten wat het spannend vindt en wat het heel graag doet. Zij geven de kinderen het zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten. Geloven in de kracht van ieder kind, noemt Smallsteps dat. Op www.smallsteps.nl lees je er alles over.