De buitengevel van Volta Autowascentrale, die ook deze zomer volop in bedrijf is.
De buitengevel van Volta Autowascentrale, die ook deze zomer volop in bedrijf is. Foto:

Bedrijfsvoertuigen met Volta Autowascentrale snel klaar voor nieuwe opdracht

DELFT – Bij Volta Autowascentrale aan de Voltaweg 1B kunnen zes voertuigen tegelijk gewassen worden. Daarna kan de bestuurder gratis van de stofzuigers gebruik maken en de cabine schoonmaken. De autowascentrale is geschikt voor voertuigen van alle groottes, van busje tot trailer.

"Al velen hebben de weg naar onze autowascentrale gevonden", zegt Gerrit Dongelmans. "Het bedrijf bestaat nu zo'n twintig jaar en we hebben al veel bedrijven als vaste klant. Klanten zijn bijvoorbeeld Albert, Joulz, Avalex, Tempus, Zegwaard, Mediford, Deltax, Connexxion, Suez en de Gemeente Delft. Voor deze vaste klanten, die wekelijks hun auto's hier laten wassen, gebeurt alles handmatig. "We werken met milieuvriendelijke producten en kwalitatief hoogwaardige reinigingsmiddelen", gaat hij verder. "De wachttijden zijn nihil. En moet een klant toch even wachten, dan kan die even rustig gaan zitten met een kop koffie en een krantje."
Ziet u geen mogelijkheid om langs te komen? Heeft u een wasplaats, maar geen tijd of geen benodigdheden om zelf uw bedrijfswagens te wassen? Volta Autowascentrale komt dan uw kant op. "Wij nemen alle benodigdheden mee voor het wassen op locatie. Wat wel nodig is, dat is een wateraansluiting en een 380 Volt-aansluiting. Wij zorgen ervoor dat alle bedrijfswagens en trucks schoon op hun plek staan voor de volgende opdracht", aldus Dongelmans.
Werken met Volta Autowascentrale is altijd weten wat u te wachten staat. Er hoeft zeker geen gedoe te zijn met snel nog even langs rijden om de bedrijfswagens te laten wassen. "Wij werken volgens een vast schema", zegt hij. "Dat schema wordt helemaal naar uw wens opgesteld. Hierdoor worden er geen wagens 'vergeten' en worden alle wagens een vast aantal keer per jaar gewassen."
En dat is geen enkel probleem, op locatie, flexibel in dag en tijdstip. Of in de avonduren, zodat het werk nooit stil komt te liggen. "Wij kunnen voor u een wasschema opzetten voor het wassen van de bedrijfswagens of u kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen", aldus Dongelmans.


Volta Autowascentrale
Voltaweg 1B
2627 BD Delft
(06) 549 834 98
www.voltadelft.nl