Werkplaatsmedewerker Hans Paardekooper (links) en verkoper Rene Koopman (rechts) bij het airco-onderhoud. (foto: ML)
Werkplaatsmedewerker Hans Paardekooper (links) en verkoper Rene Koopman (rechts) bij het airco-onderhoud. (foto: ML) Foto:

Vakantiecheck en airco-onderhoud bij Auto Nassau: veilig op vakantie

DELFT – Auto Nassau is Suzuki- en Daihatsu Service Dealer voor Delft en omstreken. Bij het bedrijf staan de nieuwste Suzuki-modellen in de showroom.

De werkplaats is helemaal toegerust op onderhoud en reparatie van Suzuki's en Daihatsu's. In de werkplaats kan het deskundige personeel overigens niet alleen sleutelen aan auto's van deze Japanse merken, maar aan auto's van alle merken. Bovendien heeft Auto Nassau altijd een voorraad occasions van dertig stuks, waarvan er vijftien op de eerste verdieping te zien zijn. "Het is weer vakantietijd", zegt Hans Paardekooper. "Veel mensen kijken naar hun vakantie uit. Maar ben je van plan met de auto te gaan reizen, dan is het wel belangrijk dat die helemaal in orde is. Daarom bieden we nu de Vakantiecheck aan voor 14,95 euro, mogelijk voor alle merken." Behalve een nauwgezette check van een aantal zeer belangrijke onderdelen, is een goed werkende airco natuurlijk ook van belang. Zeker als je naar een warm land reist. "Regelmatig airco-onderhoud is dan ook zeker aan te bevelen", zegt Paardekooper. "Het advies is om dit om de vier jaar te laten uitvoeren. Naast een gedegen controle op defecten of technische storingen, moet ook het koudemiddel op peil gebracht worden. Dit alles kost 89 euro inclusief." Ook op het gebied van Sales zijn er deze periode tal van acties. Zo is er op het zomermodel, de Suzuki Celerio een instapkorting van 750 euro. Daarnaast zijn nagenoeg alle Suzuki-modellen in Rhino-uitvoering beschikbaar, zoals de Baleno, Ignis, S-Cross, Vitara en de Celerio. "In Rhino-uitvoering hebben deze modellen onder andere een 7-inch display met navigatie en DAB-plus radio, maar ook een dakspoiler in carrosseriekleur", legt Paardekooper uit. "Evenals lichtmetalen wielen. Kom naar ons bedrijf voor het beste advies." Alle genoemde modellen in Rhino-uitvoering zijn met automaat leverbaar. En dan is er nog een aantal Celerio's Comfort van slechts één jaar oud voor een aantrekkelijke prijs. "Allemaal voorzien van airco en bluetooth", zegt verkoopmedewerker Rene Koopman. "Deze hebben eerst als demo-auto gediend en worden nu in de verkoop gebracht." Bij Auto Nassau zijn alle prijzen altijd all-inclusive, er zijn nooit bijkomende kosten. Mocht uw auto in onderhoud zijn, dan zijn er altijd leenfietsen en leenauto's beschikbaar. Tramlijn 1 stopt voor de deur.

Auto Nassau
Lagosweg 9
2627 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl