Rianne Collignon met magazine Geschenk in haar praktijk Hart en Ziel.
Rianne Collignon met magazine Geschenk in haar praktijk Hart en Ziel. Foto:

Bij Hart en Ziel genieten van de zomer

DELFT - "De zomer is de periode waarin we allemaal graag willen ontspannen en weer opladen", zegt helderziende heler Rianne Collignon. Bij niet iedereen gaat dit even makkelijk, dus dan biedt een sessie bij Hart en Ziel uitkomst. Rianne brengt rust op emotioneel, mentaal en fysiek vlak met verschillende technieken, zoals energie therapie, EFT en massage en zorgt dat je je weer energiek en gelukkig voelt.

Langdurige ondersteuning is ook mogelijk via het Juiste Pad Plan coachingstraject om samen aan een doel te werken of begeleiding te krijgen op je levenspad. Lekker als je het gevoel hebt dat je af en toe een stok achter de deur nodig hebt of extra ondersteuning wel kan gebruiken. Deze zomervakantie krijgt iedereen bovendien bij een consult of coachingstraject het magazine Geschenk met daarin allerlei leuke tips om te genieten.

Smaak te pakken?
Ga dan aan de slag met een workshop, cursus of detox. Dat kan gemakkelijk op je eigen tempo vanuit huis via Hart en Ziel Educatie, de online lesomgeving van Hart en Ziel. In september starten de workshops en gratis klantenavonden weer in de praktijk. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief via de website: www.hartenziel-online.nl.
Telefoon: (06) 105 213 51. Website: www.hartenziel-online.nl.