Het personeel van Howdy’s Pannenkoek Saloon met één van de nieuwste aanwinsten van de menukaart.
Het personeel van Howdy’s Pannenkoek Saloon met één van de nieuwste aanwinsten van de menukaart. Foto:

Een zomerperiode vol nieuwe delicatessen bij Howdy's

DELFT – Howdy's Pannenkoek Saloon aan de Gildeweg 2 in Nootdorp is in de zomermaanden iedere dag vanaf 12.00 uur geopend. In deze zomerperiode kunnen de gasten een keuze maken van de vernieuwde menukaart.

Natuurlijk staan hier alle Howdy's Favorites op, maar als zomeraanvulling ook een heleboel nieuwe pannenkoeken. "De vakantie openingstijden gelden overigens tot en met zondag 20 augustus", vertelt eigenaar Piet Vergeer. "In combinatie met de nieuwe kaart hebben we ook een nieuwe spaarkaart. Bij besteding van elke 20 euro krijgt de klant een sticker. Zo kunnen ze voor een heleboel leuke acties en voordelen sparen. Daarnaast hebben we elke maand een extra maandpannenkoek en een leuke maandactie."
Howdy's Pannenkoek Saloon is een pannenkoekrestaurant in Western-style, met 250 zitplaatsen. Het karrenspoor in de vloer, de wandschilderingen en 'Most Wanted' posters doen zonder meer aan het Wilde Westen denken. Het restaurant heeft een open bakbalie, waarachter de gasten de keukenbrigade de pannenkoeken zien bakken. "Ons bedienend personeel heeft allemaal een cowboyhoed op, helemaal zoals het hoort", zegt Vergeer. "We zijn al bijna vijftien jaar open en dit jubileum gaat in de loop van het jaar nog groots gevierd worden. Mensen weten ons sinds jaar en dag van heinde en verre te vinden. Terwijl deze omgeving wel altijd een dorpse sfeer gehouden heeft, is de locatie vanwege de nabijgelegen snelweg makkelijk en snel te bereiken."
Telefoon: (015) 310 10 03. Internet: www.howdys.nl.