Het trotse team van de INSTORE conceptstore, kort na het winnen van de award voor 'Most Innovative Start-Up' tijdens de Dutch Retail Experience Awards.
Het trotse team van de INSTORE conceptstore, kort na het winnen van de award voor 'Most Innovative Start-Up' tijdens de Dutch Retail Experience Awards. Foto:

Blijdschap en trots bij INSTORE Conceptstore na winst van mooie award

Goed nieuws van de Voldersgracht: INSTORE Conceptstore is tijdens de Dutch Retail Experience Awards in de prijzen gevallen. Het Delftse 'miniwarenhuis' won overtuigend de publieksprijs in de categorie 'Most Innovative Start-Up'.

De Dutch Retail Experience Awards is een landelijke retailprijs voor de modezaken die hun winkelbeleving neerzetten op basis van de pijlers authenticiteit en duurzaamheid. De Award is vijf jaar geleden in het leven geroepen om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren.

Lovend
En dat doen de meiden van INSTORE Conceptstore. De jury is lovend over de Delftse zaak aan de Voldergsracht. Die oordeelt: 'Met een gemiddelde van een 9,4 en de meeste stemmen is deze start up een absolute winnaar. INSTORE Conceptstore wordt gezien als een toffe aanvulling op de winkels in Delft. De eigenaressen Denise Rontberg en Melanie Haaksma zijn creatief en ondernemend, wat uitstraalt naar de hele stad. Ze geven een warm, welkom gevoel zodra de klant de winkel in stapt. Ze hebben een breed assortiment, van kleding tot lifestyle en daarmee bieden ze de klant een totaalpakket. Door hun goede gevoel voor styling, ziet de winkel er elke keer anders uit, waardoor de klant verrast blijft met wat er allemaal in de winkel te vinden is. Dankzij de hoge servicegraad die zij aanbieden, is het interessant voor consumenten om naar de winkel toe te gaan, in plaats van het online bestellen. De eigenaressen werken hard en tevens volgen zij hun hart. Ze zijn een inspiratie voor elke startende onderneming.'

Trots
Bij INSTORE Conceptstore zijn ze uiteraard maar wat trots op deze mooie prijs en misschien nog wel mooiere beoordeling van de kenners. En terecht! Zondag 16 juli wordt hier even op feestelijke wijze bij stilgestaan. In de winkel aan de Voldersgracht 16 wordt het winnen van de award die middag tussen 15.00 uur en 17.00 uur gevierd met een hapje, een drankje en een DJ. Daarnaast geldt een korting van 40 procent op geselecteerde Dr. Martens.
Meer weten? Volg de INSTORE Conceptstore op Facebook.