Ook het restaurant heeft een flinke facelift ondergaan.
Ook het restaurant heeft een flinke facelift ondergaan. Foto:

Ontdek de nieuwe Kurk!

De Kurk in de Kromstraat is verbouwd én bestaat deze maand 43 jaar! Dubbel reden voor een feest: 'Ontdek de nieuwe Kurk', op vrijdag 14 juli! Dit is tevens de aftrap van de actie 'Ontdek de nieuwe Kurk in 43 dagen'.

Het café en restaurant zijn gerenoveerd en verbouwd en hebben een flinke facelift gekregen. Met daglicht is het tegenwoordig ook in het café weer lekker zitten voor een smakelijke hap of een borrel. Helemaal nieuw is de snackautomaat in het café, waar je zelf een snack uit kunt halen. Ook keren de geliefde stapavonden terug onder de nieuwe naam: de NACHTPLOEG van de Kurk.
In de binnentuin van het restaurant kan je nog steeds terecht voor verfijnde en betaalbare gerechten. Het interieur is vernieuwd en er is een nieuwe open keuken! De dames van Groene Vingers hebben de tuin vol gezet met mooie zomerse planten, zodat niet alleen de gerechten, maar ook de hele tuin zomers aandoet.

Feest
De zeer geslaagde verbouwing wordt vrijdag 14 juli, de dag dat de Kurk officieel 43 jaar bestaat, van 17.00 uur tot 05.00 uur gevierd met het feest 'Ontdek de nieuwe Kurk. De toegang is gratis. Vanaf 17.30 uur brengen de heren van de Swampampers de Kurk al in beweging en kan je onder het genot van lekkere hapjes de nieuwe Kurk ontdekken. In het restaurant serveren we ons a-la-carte menu of van een speciaal actiemenu.

Programma
17.00: Aftrap borrel met snacks
17.30 tot 21.30: Swampampers - Swing Trio met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!
24.00 tot 05.00 uur: De NACHTPLOEG - Het nieuwste en leukste kroegfeestje van Delft!

Ontdek de Kurk in 43 dagen
De Kurk pakt van 14 juli tot 25 augustus uit met 43 dagen vol acties en leuke evenementen. Zo kun je hier in die periode genieten van een 'Ontdek de Kurk' actiemenu voor twee personen voor 43 euro. Het kan ook individueel worden besteld, voor 21 euro 50. Verder staat de NACHTPLOEG deze zomer elke zaterdagavond voor bezoekers klaar en kun je kennismaken met de nieuwe resident DJ's van de Kurk.

Snackautomaat
Tijdens de 43 feestdagen ontvangt iedereen bij een besteding van 10 euro in het café een gratis munt voor de snackautomaat. Naast bitterballen en mini-kipkorns vind je in deze automaat ook luxere hapjes, zoals boeren friet, spareribs en tosti's.