Nieuw: een keukenachterwand met Portugese tegelprint.
Nieuw: een keukenachterwand met Portugese tegelprint. Foto:

Mooie zomeractie bij
Visualls.nl

DELFGAUW – Wie een unieke en stijlvolle keuken wilt, doet er goed aan om eens bij Visualls binnen te stappen. Dit Delfgauwse bedrijf ontwerpt, levert en plaatst keukenachterwanden in alle soorten, kleuren en maten. Komende tijd geldt bovendien een mooie zomeractie.

Klanten krijgen bij Visualls momenteel 20 procent korting op een print op glas. "Dat is nu het topsegment in keukenland", weet Johan Meijer van Visualls. "Steeds vaker kiezen mensen voor een print op glas. En dat is ook niet vreemd, want je kunt met zo'n print alle kanten op. Naast een ruime keuze uit onze standaard collectie, kun je ook een door jou gewenste afbeelding laten verwerken. "Je vindt bij ons dus altijd wat je zoekt."

Nieuw
Nieuw bij Visualls zijn de betonprint en de Portugese tegelprint. "Heel populair vanwege de industriële look die je hiermee creëert", weet Johan. Naast de prints op glas heeft Visualls ook prints op plaatmateriaal. Is een print niets voor jou? Dan heb je keuze uit maar liefst 30.000 verschillende kleuren glas, waaronder metallic en parelmoer.
Weet je niet precies wat je wilt? Niet getreurd. "We hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, dus we kunnen uitstekend adviseren en meedenken", zegt Johan.

Hele zomer open
Benieuwd? Kom gerust eens kijken. "We zijn de gehele zomer gewoon geopend, ook op zaterdag. Je kunt bij ons altijd binnenwandelen en natuurlijk gebruik maken van onze aantrekkelijke zomeractie." Visualls bevindt zich aan de Distributieweg 6 in Delfgauw. De showroom is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Meer weten? Kijk op www.visualls.nl of volg Visualls op Facebook!