Het team van Nuna 9. (foto: Hans-Peter van Velthoven)
Het team van Nuna 9. (foto: Hans-Peter van Velthoven) Foto: Hans-Peter van Velthoven

Lijm & Cultuur in beweging

Misschien is je vakantie begonnen, maar bij Lijm & Cultuur zitten we niet stil.

De keuken wordt verplaatst, de voorbereidingen voor het Chamber Music festival zijn in volle gang en de nieuwste zonneauto Nuna 9 beleeft zijn wereldpremière. De komende week kun je op werkdagen nog koffiedrinken, lunchen en loungen in Experiment Delft, maar van 17 tot en met 28 juli is hij voor even gesloten omdat we de keuken een nieuwe plek geven en het restaurant weer verhuizen naar zijn oorspronkelijke locatie met de heerlijke stadstuin aan de Schie. Vanaf 31 juli zijn we dan weer alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Op 25 juli zal het Nuon Solar Team haar nieuwste zonneauto, Nuna 9, op Lijm & Cultuur presenteren aan de wereld. Nuna 9 zal kleiner, lichter en aerodynamischer worden dan alle zonneauto's die het Delftse team ooit gebouwd heeft. Het team houdt haar innovaties echter tot de 25ste strikt geheim om de concurrentie voor te blijven.

Chamber Music Festival
Ook dit jaar zijn er bijzondere muziektheater uitvoeringen bij Lijm & Cultuur, die je ook nog eens kunt combineren met een heerlijk diner vooraf of achteraf.
Zaterdag 29 juli is om 19.00 en 20.30 de multimediale voorstelling 'Begin van een onbekend tijdperk' met medewerking van onder andere acteur Thom Hofman. Zaterdag 5 augustus is om 18.00 uur eerst de muzikale familievoorstelling 'Juffrouw Kachel' en om 19.30 uur en 21.00 uur kun je nog naar 'De werkelijkheid door mijn ogen'. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar! De actuele agenda, informatie en links naar alle evenementen zie: www.lijmencultuur.nl.