Het team van Garage Randstad, met links de nieuwe compagnon Akif, naast hem de monteur Mustafa en helemaal rechts de monteur Adem.
Het team van Garage Randstad, met links de nieuwe compagnon Akif, naast hem de monteur Mustafa en helemaal rechts de monteur Adem. Foto:

Garage Randstad op krachtige voet verder met een nieuwe compagnon

DELFT – Het pand van Garage Randstad is van binnen lekker opgefrist. Een aantal zaken is gemoderniseerd en in de werkplaats is een nieuwe slijtvaste coating op de vloer aangebracht.

Deze veranderingen luiden meteen ook het compagnonschap van Akif Cinar in. Zeg je Garage Randstad, dan denk je aan Adam. Hij blijft compagnon, maar doet een stapje terug. Daarmee komt de dagelijkse leiding in handen van Akif Cinar.

Iedere zaterdag was Akif al in het bedrijf te vinden, hij zal voor veel mensen geen onbekende zijn. "Ik ben een echte Delftenaar die met auto's opgegroeid is", zegt hij. "Mijn vader heeft altijd als automonteur gewerkt en is heel vroeger zelfs leerling bij Adam geweest.
Maar ik heb dus altijd mee kunnen kijken en heb uiteindelijk de MBO+ opleiding Internationale Ondernemer Groothandel behaald in Rotterdam."
Adam is het wat rustiger aan gaan doen. En verjonging is ook voor een bedrijf als Garage Randstad altijd goed. "Sinds de oprichting in 2003 ben ik bij dit bedrijf betrokken. Wat mij zo in auto's aantrekt? Mijn speciale belangstelling heeft de elektronica. Uitlezen met diagnose-apparatuur, coderen en programmeren van auto-software. Maar in deze functie ga ik me vooral bezig houden met administratieve taken, klantcontact, commerciële- en marketingwerkzaamheden."
Akif wil benadrukken, dat alles helemaal volgens de bekende formule van Adam zal blijven gaan bij Garage Randstad. Met het bekende monteursteam bestaande uit Mustafa en Adem, een bijna-naamgenoot van Akif's compagnon. In dit universele autobedrijf kunt u terecht voor de reparatie en het onderhoud aan alle merken auto's. U kunt er een APK-keuring laten uitvoeren en Garage Randstad heeft een 24-uurs pechhulp voor onderweg. "Dat is trouwens wel veranderd", zegt Akif. "Deze hulp is namelijk voortaan bereikbaar via een nieuw nummer, namelijk (06) 589 920 30 en ook te bereiken via WhatsApp."
Hiervoor heeft Garage Randstad een prima bestickerde service-auto rond rijden. Bovendien zijn er twee leenauto's, twee leenfietsen en een bestelleenauto voor bedrijven, om toch mobiel te zijn als uw auto wordt gerepareerd. "Maar om nog even kort te gaan: we kijken de hele auto na, we stellen een diagnose vast, leggen deze duidelijk uit aan de klant, en geven vooraf een prijsopgaaf, zodat de klant achteraf niet voor verassingen komt te staan", aldus Akif. "Maar ja, Adam is nu op vakantie, lekker aan het genieten van de zon op het strand en als hij weer terug is, zal hij weer vaak over de vloer komen."
Garage Randstad is een erkend leerbedrijf en tevens aangesloten bij het RDW. Voor de reviews kunnen de klanten kijken op www.anwb.nl/garagereviews. Voor de laatste activiteiten is het bedrijf ook te volgen via Instagram: garagerandstad.delft, de Facebook-pagina volgt nog.

Garage Randstad
Cyclotronweg 29
2629 HN Delft
(015) 261 35 41
www.garage-randstad.nl
24-uurs pechhulp: (06) 58 99 20 30 (ook WhatsApp)