Jeroen van der Werf toont de nieuwe cilinder van het merk
Mul-T-Lock, type Classic Pro.
Jeroen van der Werf toont de nieuwe cilinder van het merk Mul-T-Lock, type Classic Pro. Foto:

Goed hang- en sluitwerk, juist belangrijk als je op vakantie gaat

DELFT – Een hot item, zeker zo vlak voor de vakantie, dat is goed hang- en sluitwerk. Bij Sleutelspecialist Delft aan de Verwersdijk 2 kunnen ze u hier alles over vertellen. Het is belangrijk om met een zorgeloos gevoel op vakantie te kunnen. Zonder het idee te hebben, dat inbrekers in uw afwezigheid hun slag kunnen slaan.

"Wij kunnen mensen die op reis gaan de allerbeste tips geven", zegt Jeroen van der Werf. "Natuurlijk kunnen wij volledig nieuw hang- en sluitwerk monteren. Maar de bewoners kunnen dat ook zelf doen. Als dat laatste de keuze is, dan kunnen wij uiteraard de beste aanwijzingen geven om de werkzaamheden goed uit te voeren. En let op, als je de werkzaamheden zelf uitvoert, dan is dat natuurlijk altijd voordeliger. Beslag controleren, kernbeslag checken, opnieuw plaatsen, het is allemaal prima zelf te doen. In de meeste gevallen is het namelijk niet eens nodig om nog eens nieuwe gaten te boren."

Nieuwe cilinder
Wil je het hang- en sluitwerk helemaal volgens de richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen geplaatst hebben, dan is het noodzakelijk dat de medewerkers van Sleutelspecialist Delft even langs komen om de situatie ter plaatse op te nemen. Is dat voor u niet zo nodig? Dan volstaat het om even een foto'tje mee te nemen naar de zaak. "Kort geleden hebben we de nieuwste cilinder in ons appartement op mogen nemen", zegt Van der Werf. "Van het merk Mul-T-Lock, type Classic Pro. Voorzien van een hardstalen brug, die niet te breken is en bovendien prijstechnisch sterk."

Safe met een kluis
Wil je helemaal met een safe gevoel op vakantie? Denk dan eens aan een safe van Sleutelspecialist Delft. Zo'n inbraakwerende of brandvertragende kluis van de merken Salvus, Sistec, Jewel of MasterLock. "Ideaal om bijvoorbeeld usb-sticks of andere waardevolle spullen op te bergen", zegt hij. "Wat in elk geval heel goed werkt als je op vakantie gaat, dat is om je buren een oogje in het zeil te laten houden. En, zoals eigenlijk altijd en ieder jaar, denken mensen op het laatste moment nog aan hun hang- en sluitwerk. Dat is ook de reden dat wij het vlak voor de vakantieperiode altijd extra druk hebben!" Voor meer informatie kunt u alvast een kijkje nemen op de website van Sleutelspecialist Delft. Heeft u een vraag, dan kunt u ook gewoon even bellen. Internet: www.sleutelspecialistdelft.nl.
Telefoon: (015) 213 32 26.