De hoofdrolspelers Marja van Bijsterveldt en Tim van der Hagen.
De hoofdrolspelers Marja van Bijsterveldt en Tim van der Hagen. Foto:

Stadsgesprek met burgemeester en TU Delft

TOP Delft organiseert woensdag 5 juli om 20.00 uur in het Prinsenkwartier aan het Sint Agathaplein 4 een stadsgesprek met burgemeester Marja van Bijsterveldt en Tim van der Hagen, voorzitter van het college van bestuur van de TU Delft.

Marja van Bijsterveldt en Tim van der Hagen staan op deze avond voor het eerst samen op het podium. Zij vertellen over hun samenwerkingsagenda. En daarover gaan aanwezigen in gesprek.
De gemeente en de TU Delft hebben in november een convenant gesloten. Drie thema's van dit convenant zijn in de afgelopen maanden door themagroepen opgepakt.
Na een inleiding van Marja van Bijsterveldt en Tim van der Hagen zullen de drie voorzitters een korte presentatie geven over de adviezen van elke themagroep met aansluitend telkens een gesprek met de zaal. De drie voorzitters zijn Maarten van Ham, Hoogleraar Stedelijke Vernieuwing en Wonen TU Delft, Theun Baller, decaan van de faculteit 3mE van de TU Delft en Alexandra den Heijer, Universitair hoofddocent Management in the Built Environment.

Kijkje in de keuken
De stad krijgt daarmee een kijkje in de keuken. Er worden geen afgeronde plannen gepresenteerd. De afsluitende discussie zal gaan over hoe inhoud aan de samenwerking te geven en hoe verbinding met partijen in de stad tot stand te brengen. Hoe kunnen wij nu vanuit de stad meedenken, meedoen en meehelpen? Marja van Bijsterveldt en Tim van der Hagen gaan daarover graag met u in gesprek. De toegang is gratis. Meer weten? Zie www.topdelft.nl.