Organisator Charles van Harling heeft alleen oog voor echt belangrijke zaken. (foto: Foto-DP)
Organisator Charles van Harling heeft alleen oog voor echt belangrijke zaken. (foto: Foto-DP) Foto-DP

Delft op Zondag Acoustic Sessions krijgen een vervolg

DELFT – De pilot van de Delft op Zondag Acoustic Sessions krijgt een vervolg, meldt organisator Charles van Harling verheugd.

Ook na de zomer kan in WestCord Hotel Delft aan de Olof Palmestraat 2 weer worden genoten van gratis toegankelijke akoestische optredens.
Charles van Harling, WestCord Hotel Delft en Delft op Zondag begonnen in december een nieuwe samenwerking. Charles van Harling zou voortaan maandelijks in het hotel een akoestisch concert organiseren, Delft op Zondag zorgt voor publiciteit. Die samenwerking is alle drie de partijen goed bevallen. "Het WestCord Hotel Delft wilde graag iets meer reuring in het hotel", vertelt Van Harling. Dat is wel gelukt. De eerste serie optredens werd prima bezocht en de reacties waren positief. Ook de muzikanten beviel het uitstekend. "Mooi om te zien dat er zoveel enthousiasme voor dit initiatief is", zegt de organisator. "Het leuke aan het Westcord Hotel Delft is dat publiek en artiesten tijdens de optredens lekker rond de open haard kunnen zitten", vervolgt Van Harling. "Maar als het lekker weer is, kunnen de optredens buiten op het terras plaatsvinden."
De eerste reeks van de Delfts op Zondag Acoustic Sessions wordt dit weekend, zondag 2 juli vanaf 15.30 uur, afgesloten door de poprockband Batcrab. Zoals altijd is de toegang gratis en de muziek akoestisch. In september gaan de Acoustic Sessions weer verder. Charles van Harling is alweer druk met speuren naar regionale en nationale talenten. Wie ook weleens een akoestisch optreden wil verzorgen, kan contact opnemen via info@hetkasteeltje.nl.