De therapeuten Peter Lageweg (links) en Joop van Leersum in het therapiecentrum van KPR Delft op het Delftechpark 11 in Delft.
De therapeuten Peter Lageweg (links) en Joop van Leersum in het therapiecentrum van KPR Delft op het Delftechpark 11 in Delft. Foto:

Hoe een bezoek aan Krullaards Perfect Reset
het leven van Nadine Zaltbommel veranderde

DELFT – Nadine Zaltbommel was bijna alle hoop verloren. Ze leefde dagelijks met veel pijn. Haar laatste sprankje hoop deed haar bij het Delftse bedrijf Krullaards Perfect Reset naar binnenstappen. Die dag veranderde haar leven.

De 52-jarige Zeeuwse kampt al jarenlang met talloze gezondheidsklachten. "Ik heb bijvoorbeeld fybromyalgie en polyneuropathie, dat is afsterving van de zenuwen", legt ze uit. "Ik leefde altijd met pijn en slikte talloze pijnstillers. Dat was ik beu."
Ze vernam over Krullaards Perfect Reset (KPR) in Delft. Hier worden patiënten behandeld met de Krullaars Perfect Reset Plaat, die scheefstand van het bekken aanpakt. Scheefstand van het bekken bleek ook bij Nadine Zaltbommel de boosdoener van veel klachten. "Ik heb drie behandelingen gehad en kon meteen weer van alles doen. Ze vertelden bij KPR al dat ze me niet helemaal konden genezen, maar wel konden helpen de pijn te verminderen." Dat is gelukt. "Ik heb nu 50 procent minder pijn dan voorheen. De pijn die ik nog heb, is dragelijker dan voor de behandeling." Ze is dolblij met het resultaat. "Het is prettig weer mobiel te zijn en weer normaal te kunnen lopen. Stofzuigen en dweilen moest ik vroeger niet aan denken. Nu kan ik dat weer doen. Kijk, ik zal geen marathons meer lopen, maar ik ben nog te jong om de rest van m'n leven op een stoel te gaan zitten treuren omdat ik niks meer kan."
Ze vond het bijzonder om op de Krullaards Perfect Reset Plaat te gaan staan en de behandeling te ondergaan. "Je voelt er namelijk niets van. Ik ben zó blij dat ik het heb gedaan. Het is elke cent waard geweest."
Benieuwd of KPR iets voor u kan betekenen? Mensen die al langere tijd rug- of nekklachten hebben zijn welkom om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek bij KPR Delft op het Delftechpark 11. Meer weten? Kijk dan op www.kprdelft.nl of bel naar 06-31035181.