Afbeelding
Foto:

Huis te koop wordt u deze week aangeboden door Bergklis.nl

DELFT – Kevin en Anna Allard wonen al weer een aantal jaar met veel genoegen in dit driekamerappartement in de wijk Voorhof. Kevin heeft het in 2012 gekocht en niet lang daarna is Anna bij hem ingetrokken. "Het afscheid van deze woning zal best lastig zijn", zegt Kevin.


Ze vinden het namelijk een heerlijk appartement, waar je rustig woont en van niemand last hebt. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant heb je een prachtig groen uitzicht. Aan de voorkant heb je ook nog eens zicht op een leuke waterpartij. "Ja, nu gaan we vertrekken, want hoewel we echt van ons balkon genoten hebben, willen we nu toch wel graag een tuin", zegt hij. "We hebben een leuke nieuwe woning gevonden in RijswijkBuiten."
Een groot aantal voordelen kunnen Kevin en Anna moeiteloos opnoemen. Bij de uitgang van de lift zijn er slechts twee voordeuren. Het is dus heel rustig. Maar het contact dat er met de buren is, dat is heel goed volgens Anna. "Het zijn allemaal heel aardige mensen die hier wonen, er is altijd wel tijd voor een praatje."
De twee vinden zoals gezegd het uitzicht aan zowel de voor- als achterkant heel mooi. "Voor heb je, anders dan verderop in de straat, een vrij uitzicht", zegt Anna. "Een leuk plantsoentje met bomen aan de Guido Gezellelaan. Achter heb je ook een vrij uitzicht en overigens helemaal geen hinder van het voorbij komende verkeer. Je kunt heerlijk rustig op het balkon buiten zitten."
Dit appartement op de tweede woonlaag heeft een woonkamer van 4.62 bij 6.22 meter. De woonkamer en naastgelegen slaapkamer zijn voorzien van een nette laminaatvloer. Opvallend in de woonkamer, met een gladde wandafwerking, is de sfeerhaard, een zogenaamde bio-ethanol haard. "Wel met echt vuur dus, maar een haard met een schoorsteen kan natuurlijk niet in een flat."
In de woonkamer is een doorgang naar de slaapkamer. Kevin en Anna hebben deze bewust open gelaten. "Ja, het klinkt misschien raar, maar dan kunnen we vanuit bed ook nog naar de televisie in de woonkamer kijken", zegt Kevin.
Dubbele deuren in de woonkamer geven toegang tot het balkon. Dit is 7.65 meter breed en vooral in de ochtend schijnt de zon hier heerlijk. "Vorig jaar hebben we de vloer van het balkon zelf opnieuw geschilderd", zegt hij. "Overigens zijn de badkamer en het toilet in 2011 helemaal vernieuwd, is er een boiler opgehangen van 120 liter en is het elektriciteitsnetwerk vervangen."
Aan de voorkant van het appartement is de ruime, gesloten keuken, die een L-vormige opstelling heeft. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, een oven, een Bosch vaatwasser (2014). "En dan is er aan de voorkant ook de tweede slaapkamer", zegt hij. "Hier zijn ook de wasmachine en droger opgesteld, maar die kunnen, indien gewenst, met enige aanpassingen verplaatst worden naar de keuken."
De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche met een thermostaatkraan, een stort- en handdouche, een dubbele wastafel met een verwarmde spiegel. "Het naastgelegen, aparte toilet heeft dezelfde stijl", zegt Anna.
Er is een erg grote berging, waar zich de boiler bevindt, ideaal voor het opslaan van proviand. Helemaal beneden is er ook een ruime fietsenberging, met aparte in- en uitgang.
Het wooncomplex staat centraal ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer (onder andere NS-station Delft-Zuid) en uitvalswegen,
en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Delft en de TU-wijk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding