Yang Yang in actie tijdens een manicurebehandeling bij China Body aan de Nieuwe Langendijk 68.
Yang Yang in actie tijdens een manicurebehandeling bij China Body aan de Nieuwe Langendijk 68. Foto:

China Body:
goed voor uw lichaam

DELFT - Bij China Body aan de Nieuwe Langendijk wandelen klanten al zeven jaar lang ontspannen en tevreden de deur uit. Yang Yang en haar team ontvangen hen op gastvrije wijze en staan ze op enthousiaste wijze bij met hun kennis en kunde.

De beautystudio aan de Nieuwe Langendijk 68 is van binnen groter dan het lijkt. Voorin de winkel staan twee nageltafels waar klanten kunnen neerstrijken manicure, mooie nagels en nail art. Even verderop staan drie pedicure-stoelen met voetenbar en automatische watervoorziening en één pedicurestoel zonder watervoorziening. Loop je verder, dan bevinden zich hier twee massagekamers, waar klanten heerlijk in alle rust kunnen ontspannen terwijl ze bijvoorbeeld een Chinese kruidenmassage of een drukpunt voetmassage ondergaan. Ook kunnen ze hier de vele voordelen van het Chinese 'cupping' ervaren. Bij deze techniek wordt met een klein vlammetje een vacuüm in een glazen bolletje of cup gecreëerd. Het vacuüm zorgt er voor dat de huid in de cup wordt opgezogen waardoor er een betere doorbloeding plaatsvindt. Eveneens achterin de beautystudio bevindt zich een ruimte waar wimper-extensions en gezichtsbehandelingen worden verzorgd. China Body bouwde afgelopen zeven jaar een ruime kring aan vaste klanten op. Zij waarderen de gastvrije, open en enthousiaste manier waarop zij door Yang Yang en haar team worden geholpen. Anderhalf jaar geleden werd de studio groots verbouwd, waarna een mooie, lichte, frisse en moderne ruimte is gecreëerd die helemaal van deze tijd is. Yang Yang kan een bezoek aan China Body iedereen aanraden. "Onze behandelingen zijn goed voor uw lichaam", geeft ze aan. "We zijn een typische beautystudio, maar met een Chinees tintje. Je kunt hier zo binnen stappen, lekker gaan zitten en genieten. Echt een verwenmomentje voor jezelf."
China Body heeft dit jaar meerdere mooie kortingsacties. Hou hiervoor de advertenties in Delft op Zondag in de gaten. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Kijk dan voor meer info chinabody.nl of kom langs. China Body is zeven dagen per week geopend.