De C1 van Korfbalvereniging DES wist zichzelf in een kampioenswedstrijd tegen concurrent Avanti zeker te stellen van de titel. Proficiat!
De C1 van Korfbalvereniging DES wist zichzelf in een kampioenswedstrijd tegen concurrent Avanti zeker te stellen van de titel. Proficiat! Foto:

Kampioenuhhhh

DELFT – De lokale kampioenen druppelden ook afgelopen weken weer binnen. En wie de beste was, verdient een plekje in deze krant

Ring Pass MB5 was na een lang en mooi hockeyseizoen de allerbeste. Dat werd gevierd tijdens een mooi feestje met taart, medailles, champagne, vuurwerken en confetti.
De kanjers – en kampioenen – van de F2 van Fortuna: Senna, Sia, Nikki, Renée, Brent en Arvind. Gefeliciteerd!
De kampioenen van de MB3 van Hudito, met van links naar rechts op de bovenste rij: Vera, Anne Fleur, Britt, Sara Lind, Natasja, Nienke, Gayle, Isabelle, Sanne en coach Jack. Onder, van links naar rechts: Eliza, Zhian, Charlotte en Cynthia.
Eind mei werd dames 9 van Ring Pass – met nog één wedstrijd te spelen – kampioen op het veld. Eerder dit jaar werden ze al zaalkampioen. Een topprestatie!
De jongens D1 van Ring Pass Delft is kampioen. Gefeliciteerd mannen!
In Schipluiden zijn ze supertrots op de mannen van de F1 van VV Schipluiden. Sem, Stan, Kobus, Sil, Luciano, Wes, Jens, Freek, Moos, Ties en Stijn wonnen namelijk de beker. Proficiat!
De handballers van de C2 van Schipluiden kenden een seizoen met veel blessureleed, maar sloten die desondanks af met een kampioenschap. Grote klasse meiden!