Het adviseursteam van De Hypotheker Delft, met derde van rechts Olaf Verschoor.
Het adviseursteam van De Hypotheker Delft, met derde van rechts Olaf Verschoor. Foto:

Jazeker De Hypotheker! Ook het beste advies aan starters

DELFT – De Hypotheker is een franchise-organisatie met onder meer vestigingen in Delft en Rijswijk.

Sinds negen jaar is het opvallende gebouw van De Hypotheker Delft aan de Westvest 1 in gebruik genomen. Straks wordt de omgeving alleen maar fraaier, als de Spoorzone zijn voltooiing nadert. De moderne variant van de stadsgracht, maar bijvoorbeeld ook dat prachtige Delftsblauwe appartementencomplex. "Het wordt een heel parkachtige omgeving", zegt manager Olaf Verschoor.
Natuurlijk bent u van harte welkom voor een hypotheekadviesgesprek op kantoor. Behalve door Olaf Verschoor kunt u geholpen worden door de adviseurs Remco Verduijn, Richard van der Vis, Arjan Vreugdenhil of Sasha van Riet. "Maar thuis hypotheekzaken regelen gaat ook steeds makkelijker", legt Verschoor uit. "Via Mijnhypotheker is zelf al veel voor te bereiden. Des te meer we op tijd binnen hebben, des te sneller kunnen we werken. Vooral voor starters is het makkelijk om stukken te uploaden. Voor mensen die voor het eerst een huis willen kopen, hebben we de starters-basispropositie, een speciaal tarief voor deze doelgroep."

Bij De Hypotheker kan men u alles vertellen over de Starterslening die nog steeds in Delft kan worden afgesloten. Starters kunnen hiermee 30.000 euro meer besteden. "De prijzen stijgen en er is bij veel mensen vraag naar een koopwoning. Dus mensen jonger dan 35 jaar die nog nooit een eigen woning hadden, die kunnen hier heel blij van worden", legt Verschoor uit. "Er wordt in de omgeving nog steeds veel gebouwd. Denk aan RijswijkBuiten en de Harnaschpolder. In die nieuwbouwwoningen worden veel energiebesparende maatregelen doorgevoerd. We werken veel met banken die een hypotheek kunnen aanbieden met een lagere rente, specifiek voor een woning met één of meerdere energiebesparende maatregelen."

De Hypotheker Delft heeft het druk. Het kantoor is iedere dag geopend en ook zelfs in de avonduren, behalve op vrijdagavond. Iedereen wil dat zijn hypotheek snel rond komt en daar kan De Hypotheker Delft voor zorgen. "In de nabije toekomst gaan we ook vaststaande pakketten aanbieden, met name interessant voor starters. Elk pakket heeft een aantal diensten. De keus is aan de klant van welke diensten hij gebruik wil maken. Bijvoorbeeld veel of juist weinig advies."
De Hypotheker Delft biedt begeleiding van A tot Z bij het koopproces en ontzorgt. Altijd hèt aanspreekpunt. Na een inventarisatie van alle wensen, is er een risico-analyse in geval van overlijden en arbeidsongeschiktheid. Dan volgt een zo onafhankelijk mogelijk hypotheekadvies.

Jazeker De Hypotheker!
Telefoon: (015) 214 29 72.
Internet: www.hypotheker.nl.