De Toost-festivals breiden zich uit en komen nu ook naar Schipluiden.
De Toost-festivals breiden zich uit en komen nu ook naar Schipluiden. Foto:

Toost komt naar Schipluiden!

'Je moest er gewoon bij zijn.' Zo'n sfeer wil Toost neerzetten. Een uniek samenzijn met goed en bijzonder eten, en daarbij goede muziek. Een dynamische, tijdloze, tijd met elkaar. Toost zet het op en gaat dan weer. De Toost festivals breiden zich dit jaar gestaag uit en op 16, 17 en 18 juni kun je het Toosten gaan ontdekken in Schipluiden aan de Tiendweg, op de parkeerplaats bij de sportverenigingen.

TOOST is een heildronk. Je heft het glas om te TOOSTen op een gezellig samenzijn of een geslaagd project of samenwerking. De oprichters van Toost vinden dat een Foodtruckfestival van minimaal 12 foodtrucks in een informele setting daarvoor de ultieme gelegenheid biedt.
Op 16, 17 en 18 juni vind je onder andere deze foodtrucks: Piepers & Rund, Lekker Hotel Mama, Crepes BuBu, Le Moutardier Roulant, Toeters en Ballen en nog veel meer! De wagens staan gezellig her en der opgesteld. Tussen de truckers, de slingers en de sta-tafels -overigens ooit robuuste tonnen- staat gezellig Toost-meubilair: tafels gemaakt van pallets, krukken en stoelen. Kortom: een echte festival- entourage. Ook de podiumwagen valt op. Een stoere vrachtwagen, waarin een huiskamer-podium gebouwd is. Zeker de moeite waard om te komen bekijken!
Het muziekprogramma dat van daaruit gespeeld wordt is te vinden op de website van Toost en ook op de facebookpagina.
Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Op 16, 17 en 18 juni in Schipluiden komt Studio Springboon langs met allerlei creatieve workshops voor de kleintjes.
Tijden: Vrijdag 15.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 uur tot 21.00.
Kom het maar gewoon lekker beleven op 16, 17 en 18 Juni, TOOST!
Zie voor meer info https://www.facebook.com/events/391343931264530 en www.toostfoodtruckfestival.nl.