Financieel Adviseur Eelco Foorthuis van Rabobank Zuid-Holland Midden.
Financieel Adviseur Eelco Foorthuis van Rabobank Zuid-Holland Midden. Foto:

Hypotheek binnen een week?
Het kán, bij Rabobank Zuid-Holland Midden!

DELFT – Eén op de vijf Nederlandse huizen is gefinancierd met een Rabobank Hypotheek. Wat maakt zo'n hypotheek eigenlijk zo interessant? Eelco Foorthuis, financieel adviseur bij Rabobank Zuid-Holland Midden, vertelt over de tien (!) pluspunten waarmee de Rabobank zich onderscheidt van andere hypotheekverstrekkers.

Met stip bovenaan die lijst: een Rabobank Hypotheek kan al binnen één week helemaal geregeld zijn. "Bij Rabobank Zuid-Holland Midden komt dat wel wekelijks voor", beaamt Eelco Foorthuis. "Mits alle gegevens op tijd ingeleverd worden natuurlijk. Die snelheid zal nooit ten koste gaan van de kwaliteit van onze producten. MoneyView beoordeelt de lineaire, de annuïteiten- en de spaarhypotheek van de Rabobank niet voor niets elk met vijf sterren."Wie een hypotheek bij Rabobank Zuid-Holland Midden wil afsluiten, kan vaak nog dezelfde week met een adviseur in gesprek. Bovendien organiseert de bank elke vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur een Inloopmiddag Hypotheken in de vestiging aan de Buitenhofdreef 2. Dan kunt u zonder afspraak en helemaal gratis al uw woonvragen kwijt aan een team van financieel adviseurs.

De andere pluspunten
Dat klinkt al heel goed, maar hoe zit het met de overige pluspunten? "De getekende hypotheekofferte is twaalf maanden geldig en de hypotheekofferte geeft klanten de garantie dat zij de hypotheek kunnen afsluiten", vervolgt Eelco. "Verder betaalt de klant de rente uit de hypotheekofferte of zelfs lager en zijn er geen kosten bij tussentijds aanpassen van renteopslag. Ook kan de klant elk jaar 20 procent van de hoofdsom boetevrij aflossen. En met een betaalpakket van de Rabobank krijgt de klant bovendien korting op de hypotheekrente bij een nieuwe rentevaste periode. Dan zijn we er nog niet, want de rente over het bouwdepot is even hoog als de hypotheekrente. Daarnaast kunnen ook mensen met een flexibel inkomen bij ons terecht voor een hypotheek. Tot slot bieden wij ook startende ondernemers en zelfstandigen goede mogelijkheden voor een hypotheek."

Starters en duurzame nieuwbouwwoningen
Met de nieuwe Rabo BasisHypotheek, invulbaar als annuïteiten- en lineaire hypotheek, is ook aan starters op de woningmarkt gedacht. En om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de woningmarkt, is onlangs bovendien de Rabo Groenhypotheek voor nieuwbouwwoningen geïntroduceerd. "Met een GroenHypotheek krijgt de koper tijdens de eerste rentevaste periode 0,5 procent korting op de hypotheekrente voor tien jaar vast", legt Eelco uit. "Om deze hypotheek aan te vragen, is wel een Groenverklaring nodig. Deze wordt afgegeven voor tien jaar. De rentekorting op de GroenHypotheek geldt voor de duur van de Groenverklaring. Er is natuurlijk nog veel meer over deze -en andere- hypotheken van de Rabobank te vertellen. Maar dat doen we graag in een persoonlijk gesprek, telefonisch of via onze website!"

Internet: www.rabobank.nl/zuidhollandmidden.