Ellen Rebergen van Dock Four, winnares Carolien Ammerlaan en Lisette van Bergenhenegouwen van Smits Designcenter (v.l.n.r.) met achter hen de in Namibië gemaakte foto verwerkt in de Dock Four-wand.
Ellen Rebergen van Dock Four, winnares Carolien Ammerlaan en Lisette van Bergenhenegouwen van Smits Designcenter (v.l.n.r.) met achter hen de in Namibië gemaakte foto verwerkt in de Dock Four-wand. Foto:

Mooie prijs voor winnaar inspiratiedagen Smits Designcenter

Een jaar geleden zijn Carolien en Bathjeu verhuisd naar een mooi ruim huis in Nootdorp. De keuken moest het hart van het huis worden. Dat is zeker gelukt, maar er ontbrak iets.

Al tijden waren ze op zoek naar een eyecatcher op de wand maar konden het maar niet vinden. Totdat ze in het televisieprogramma vtwonen 'Weer verliefd op je huis' kennis maakten met de stylepads van Dock Four. Dat was het! Het toeval wilde dat ze vlak daarna geattendeerd werden op de Inspiratiedagen bij Smits designcenter in Delft. Tijdens deze dagen werden deelnemers middels een workshop uitgedaagd om een persoonlijk én functioneel wandmeubel te creëren. Als kers op de taart bleek ook nog eens dat de mooiste wand gewonnen kon worden.
Carolien en Barthjeu zijn in 2014 in Namibië geweest en hebben daar prachtige foto's gemaakt. Verscholen in de buurt van een drinkplaats kwam deze kudde olifanten aangelopen. Hoe bijzonder om dit moment als blijvende herinnering in de Dock Four-wand te verwerken. Groot was de verrassing toen er een telefoontje kwam van Smits designcenter waarin eigenaar Harry vertelde dat zij de gelukkige winnaars waren. Onlangs zijn de stylepads geplaatst. Het resultaat is volgens Carolien nog mooier dan verwacht! Smits Designcenter Delft is een Delftse woonwinkel voor het complete interieur. Meer weten? Kom eens langs in de showroom aan de Estland 5, kijk op www.smitsdesigncenter.nl of bel 015-2628790.