Peter Huizenga bij de tijdelijk erg voordelige Toyota Yaris Hybrid. (foto´s: Martijn Linthorst)
Peter Huizenga bij de tijdelijk erg voordelige Toyota Yaris Hybrid. (foto´s: Martijn Linthorst) Foto:

Summer Sale en Free Hybrid bij Autobedrijven DIGO

DELFT – Bij Toyota en Vakgarage DIGO is het Summer Sale. Alle occasions zijn in deze periode zeer scherp afgeprijsd en er is nergens zo veel voordeel als bij DIGO. Kom langs en overtuig uzelf. Profiteer nu! Dat wordt pas echt genieten.

Ook de hybride-auto's van Toyota DIGO staan in deze periode centraal.
Tijdens de Summer Sale Free Hybride actie betaal je namelijk voor een hybride-auto de prijs van een benzine-uitvoering. Deze Free Hybrid Actie geldt voor alle zeven Toyota-modellen die in hybride-uitvoering leverbaar zijn. Het voordeel kan hierbij oplopen tot 2.700 euro. Via de website www.toyota-delft.nl kunt u direct zien wat u terug kunt krijgen voor uw huidige auto en ziet u direct uw voordeel. "Toyota DIGO wil heel de omgeving kennis laten maken met hybride-voertuigen", aldus Peter Huizenga. "Deze hybride-uitvoeringen worden standaard geleverd met automaat. Wist u trouwens dat de hybrides van Toyota niet opgeladen hoeven te worden? Deze auto's laden namelijk zichzelf automatisch op. Een stekker is dus helemaal niet nodig."
Haast u wel want deze actie duurt tot met 31 juni a.s.
Komt u bij Toyota en Vakgarage DIGO in de werkplaats en laat u een onderhoudsbeurt uitvoeren, dan krijgt u altijd een complete pechhulp gratis. "Dan gaat u dus altijd heel vertrouwd op vakantie", aldus Huizenga. "Na een onderhoudsbeurt van DIGO gaat u gegarandeerd veilig de weg op. Gebeurt er toch onverhoopt iets, dan kunt u rekenen op de pech onderweg hulp."
Nog een aspect van autorijden in zomerse omstandigheden: de airco. Niet onbelangrijk om een goede airco te hebben, want anders kan het in de auto wel heel heet worden. "Dus hebben wij een gratis aircocheck", gaat Huizenga verder. "Met een gratis refresh zodat de airco weer lekker ruikt en schoon is. U kunt ook hiervoor via de online planner op www.digodelft.nl een afspraak inplannen."



Toyota DIGO
Reinier de Graafweg 2A
2625 DA Delft
(015) 515 00 00
www.toyotadigo.nl