Het team, met van links naar rechts Ilse Buijs, Inge de Jong, Jan-Jaap Stam en Matthijs Visser.
Het team, met van links naar rechts Ilse Buijs, Inge de Jong, Jan-Jaap Stam en Matthijs Visser. Foto:

Drempel bij Fysiotherapie Delfgauw nog lager met gratis inloopspreekuur

DELFGAUW – Last van spieren, gewrichten of een sportblessure? De drempel om bij Fysio- & Manuele Therapie Delfgauw binnen te stappen wordt steeds lager.

De praktijk heeft vanaf komende week een inloopspreekuur. Bovendien kan sinds kort heel eenvoudig online een afspraak worden gemaakt. Ideaal, want te vaak lopen mensen te lang met hun klachten door. De website http://www.fysiotherapiedelfgauw.nl/ is recent in een modern en nieuw jasje gestoken. Met enkele muisklikken wordt duidelijk wie hier werken, wat zij doen, en wat je van behandelingen kunt verwachten. De belangrijkste verandering is dus de optie om online afspraken te maken.

Inloopspreekuur
Het inloopspreekuur is ook nieuw. De eerste is op dinsdag 13 juni tussen 17.00 uur en 18:00 uur. Iedereen kan dan langskomen met vragen over zijn of haar blessure. Per persoon is zo'n tien minuten beschikbaar om vragen te beantwoorden. Het inloopspreekuur is dan ook bedoeld voor korte vragen en is verder gratis. Voor een uitgebreid onderzoek kan een afspraak worden gemaakt. De volgende spreekuren zijn op maandag 19 juni, maandag 3 juli en dinsdag 11 juli, steeds van 17.00 uur tot 18.00 uur.
Fysiotherapie Delfgauw werd in 1998 opgericht door fysiotherapeut en manueel therapeut Ilse Buijs. In 2001 betrokken zij en haar collega's het medisch centrum De Meander aan de Laan der Zeven Linden 169 in Emerald. "Ik heb hier meerdere kinderen zien opgroeien", vertelt Ilse Buijs. Lachend: "Dan voel ik me wel oud worden." Ondertussen groeide het team uit tot een ploeg van vier professionals en een stagiair. En ook hun kennis en ervaring nam alleen maar toe. "We zijn een stabiel en groeiende praktijk, waar we al vele mensen hielpen met hun klachten, variërend van sportblessures tot werkgerelateerde klachten.". De praktijk is bekend met relatief nieuwe technieken als het Medical Taping-concept en Dry Needling. "Eén van de aspecten waarmee we ons onderscheiden", zegt fysiotherapeut Matthijs Visser hierover. "Verder hebben we nauwe samenwerking met de huisartsen, podotherapie, mensendieck en psycholoog. Het is niet nodig je van een bezoek aan de fysiotherapeut te laten weerhouden voor de kosten. Wie aanvullend verzekerd is voor fysiotherapie kan zonder verwijsbrief langskomen en krijgt een aantal behandelingen vergoed.
Meer weten? Kijk dan op de website http://www.fysiotherapiedelfgauw.nl/