Zo mooi mogelijk de zomer van 2017 in.
Zo mooi mogelijk de zomer van 2017 in. Foto:

De zomer van 2017:
even tijd voor jezelf

DELFT – De lente is losgebarsten en het voelt als zomer. Er zijn vele redenen om, na de drukke en donkere wintermaanden, eens aan jezelf, je uiterlijk en uitstraling te denken. We zetten er enkelen voor u op een rijtje.

-De zomer is de tijd van zien en gezien worden. En wie zich goed voelt, ziet er goed uit. De bedrijven op deze pagina helpen er graag op hun manier aan mee om ervoor te zorgen dat u lekker in uw vel zit.

-De vakantie komt eraan. En niets is lekkerder dan ontspannen op vakantie gaan. Schroom dus niet om u voor vertrek nog eens goed in de watten te laten leggen.

-Festivals, feestjes, evenementen, bruiloften en partijen: het zijn dè momenten om er op je paasbest uit te zien. En negen van de tien keer zijn ze in de zomer.

-Schijnt de zon eventjes niet, of zit een vakantie naar de zon er niet in? Niet getreurd. Pak gewoon een zonnebankje.

-Een nieuwe lente, een nieuwe look. Weg met de winter en weg met de uitgroei in je haar. Strijk neer in de stoel van de kapper en bereid ook je haar voor op de zomer van 2017.

-Geen betere manier om je vakantiegeld te besteden dan aan jezelf. Dat heb je na een jaar hard werken wel verdiend.

-Lijkt de zomer op een sleur uit te draaien? Doe het dit keer anders. Duik een keer in de wereld van yoga en pilates, neem plaats in de stoel van een schoonheidsspecialist, geniet van een een gezichtsbehandeling, onderga een massage, ondervind de voordelen van acupunctuur of laat uw huid behandelen en klaarstomen voor de vele zonnestralen die nog volgen. En wie weet vraagt u zich na afloop af waarom u dit nooit eerder heeft gedaan.

De ondernemers op deze pagina helpen u graag. Bel voor een afspraak of kijk op hun websites voor meer informatie.