Bij Manege de Prinsenstad is van 7 tot en met 17 juni het Rabobank Outdoor Concour Delft.
Bij Manege de Prinsenstad is van 7 tot en met 17 juni het Rabobank Outdoor Concour Delft. Foto:

Manage de Prinsenstad maakt zich op
voor topsport in de regio

DELFT – Stichting Concours Delft en de familie Duijndam van de 5-sterren Manage de Prinsenstad organiseren van woensdag 7 tot en met zaterdag 17 juni het grote Rabobank Outdoor Concours Delft.

De groots opgezette parcoursen op de machtige accommodatie van de Prinsenstad geven Concours Delft een professionele allure en trekken jaarlijks vele topcombinaties vanuit het hele land. Bovendien wordt naast de klassieke springrubrieken een gevarieerd aanbod aan paardensport geboden, waaronder verschillende dressuurdagen tot en met Grand Prix-niveau en een spectaculair Teamspringen voor paarden & pony's. Daarnaast zijn er mooie feestavonden.
Deze hippische dagen op de Prinsenstad zijn gratis toegankelijk, maar bovendien live te volgen op de website www.uhorse.tv.

Gevarieerd programma
Het succesvolle Concours Delft, ondersteund door de hoofdsponsor Rabobank Zuid-Holland Midden en een groot aantal andere sponsoren, biedt een gevarieerd programma met spectaculaire rubrieken in zowel de disciplines springen als dressuur, voor paarden en pony's. Woensdag wordt het startsein gegeven met de finale van de Delftse Dressuur Cup voor pony's.
Daarna volgen twee dagen mooie dressuur met onder meer op donderdag de Subli-competitie voor jonge paarden en op vrijdag hoogstaande dressuur met de Grand Prix en kür op muziek voor paarden. Toeschouwers kunnen in de luxe tenten en gezellige terrassen met een hapje en drankje genieten van mooie en spannende spring- en dressuursport.