Een medewerker van Baaf Automotive druk aan het sleutelen.
Een medewerker van Baaf Automotive druk aan het sleutelen. Foto:

Bij Baaf Automotive is de prijs ook echt de prijs

DELFT – Baaf Automotive, het bedrijf waar de prijs de prijs is. Het bedrijf waar je nooit bijkomende kosten betaalt bij de aankoop van een auto. Je aankoop is helemaal up-to-date en voorzien van een nieuwe APK.

Baaf Automotive, BOVAG-erkend, heeft altijd ongeveer tachtig occasions tot 5.000 euro staan. Hierbij gaat het om alle merken auto's. Is er na een tijdje rijden onderhoud nodig of zijn er reparaties te doen, dan kan Baaf Automotive dit uiteraard ook uitvoeren. De kracht van Baaf Automotive is, dat de klanten direct contact hebben met de chef-werkplaats en de monteurs. "Dat werkt het meest efficiënt en de klant is ook precies op de hoogte wat er moet en gaat gebeuren", aldus eigenaar Manfred Bavelaar.
Voor wat betreft de werkplaats is er bij Baaf Automotive overigens nog een leuk nieuwtje. Inmiddels heeft Baaf Automotive het volledige onderhoud aan de TukTuk's van GGZ Delfland in beheer gekregen. "Onze monteurs zijn daarvoor op cursus geweest in de TukTuk Factory in Diemen", zegt Bavelaar. "Voorheen moesten we een monteur helemaal uit Amsterdam laten komen, maar nu zijn we officieel en geautoriseerd onderhoudsdealer voor deze elektrische voertuigjes uit Thailand."
De TukTuk is nog helemaal niet zo'n gek voertuig in de Delftse binnenstad. Die raakt met alle maatregelen steeds wat dichter. "Deze voertuigen zijn heel wendbaar. Ook te gebruiken als snelle bezorgwagentjes", aldus Bavelaar.
Baaf Automotive is in 2014 Ondernemer van het Jaar in Delft geworden. Hierover is in de media veel te lezen geweest. Zo'n soort keurmerk geeft een bedrijf net dat beetje èxtra. En hierdoor straalt het ook èxtra veel vertrouwen uit. Kijk voor meer informatie op de website.

Baaf Automotive
Vrijenbanselaan 33
2612 CL Delft
(015) 215 96 96
www.baafautomotive.nl