De studio van Stadsradio Delft, tijdens een uitzending van Sportcafé, met als tweede van rechts Sportraad-bestuurder Guus Heemskerk.
De studio van Stadsradio Delft, tijdens een uitzending van Sportcafé, met als tweede van rechts Sportraad-bestuurder Guus Heemskerk. Foto: Roel van Dorsten

Stadsradio Delft op nieuwe locatie

DELFT - Aan de Van Bleyswijckstraat was op zaterdagmiddag de officiële opening van de nieuwe locatie van Stadsradio Delft.

De samenwerking tussen de Sportraad Delft en de Stadsradio komt met name naar voren bij de rechtstreekse uitzending van het Sportcafé op de laatste dinsdagavond van de maand. In dat maandelijkse programma worden Delftse sporters en sportbestuurders geïnterviewd, waardoor de luisteraars meer over die Delftse sport te weten kunnen komen. Tijdens de opening – een druk op de knop door burgemeester Marja van Bijsterveldt – werd de Sportraad vertegenwoordigd door voorzitter Wicher Schreuders, terwijl daarnaast ook nog diverse lokale sportbestuurders aanwezig waren. De eerstvolgende uitzending van het Sportcafé is op dinsdagavond 30 mei van 20.00 uur tot 22.00 uur.