Peter Dessens van Polisdesk overhandigt de cheque aan Anja van Kinderboerderij Tanthof.
Peter Dessens van Polisdesk overhandigt de cheque aan Anja van Kinderboerderij Tanthof. Foto:

Kinderboerderij blij met donatie Polisdesk

DELFT - Het nieuwe kantoor van Polisdesk Nederland aan de Elzenlaan 12 in Delft werd vorige week officieel geopend door wethouder Stephan Brandligt.

De bezoekers en genodigden was gevraagd geen bloemetje mee te nemen, maar een donatie te doen aan de kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof. En dat deden ze. De totale opbrengst bedroeg 380 euro. Die werden afgelopen woensdag overhandigd aan de beheerster van de kinderboerderij en waterspeeltuin. Zij nam de cheque met genoegen in ontvangst, want deze voorziening is na de verzelfstandiging grotendeels afhankelijk van giften en donaties.
Polisdesk Nederland is in Delft gevestigd sinds 2004 en is een Erkend Financieel Adviesbureau dat bekend is met de Delftse markt. Het bedrijf biedt zowel de zakelijke markt als de particulieren ondersteuning bij het vinden van de juiste antwoorden op verzekerings- en financiƫle vraagstukken door het aanbieden van goede producten tegen een juiste prijs. "Wij werken samen met alle gerenommeerde banken en verzekeraars in Nederland, waardoor wij ons onafhankelijk adviseur kunnen noemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze kennis als Erkend Hypotheekadviseur", zegt Peter Dessens van Polisdesk. Polisdesk Nederland is bereikbaar via 015-2576066 of info@polisdesk.nl. Zie voor meer info over de kinderboerderij www.kinderboerderijtanthof.nl.