Het pop-up restaurant Chaos aan de Schie is weer open.
Het pop-up restaurant Chaos aan de Schie is weer open. Foto:

Meedansen en geweldig eten bij Lijm & Cultuur

De zomer laat zich momenteel zien en horen. Ook op Lijm & Cultuur heerst een gezellige zomerse Chaos met heerlijk eten, fantastische festivals en mooie producties.

Het pop-up restaurant 'Chaos aan de Schie' is weer open. Wij kregen zoveel lovende reacties op het prachtige menu van onze chef Bas Hoog dat we de Chaos voor een aantal weken hebben heropend. Je kunt opnieuw genieten van 'Groenten in de Hoofdrol' met daarbij een mooi stukje vlees of vis. Vraag naar wat er buiten de kaart beschikbaar is, laat je verrassen of maak je eigen variatie! Dineren kan woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur, meer info: www.chaosaandeschie.nl.
Donderdag 1 juni is StuDuction - On Cloud Nine. Waan je een avond in de wolken met de meest kleurrijke sounds and grooves van disco, techno tot house. Woensdag 7 juni finishen de roeiers van de Parthenon-EY Ringvaart Regatta bij Lijm & Cultuur en op zaterdag 10 juni is voor de vijfde jaar het vermaarde Ohm festival.
Tijdens het Delft Chamber Music Festival zijn prachtige concerten bij Lijm & Cultuur. Eén daarvan is de muzikale voorstelling 'Juffrouw Kachel' op 5 augustus, die wordt gemaakt in samenwerking met 'Kwekers in de kunst'. Geweldig muziektheater naar het boek van Toon Tellegen. We zoeken kinderen van 8 tot en met 12 die willen meespelen! Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan snel op. Je vindt alle informatie via onze website. Onze lunchroom Experiment Delft heeft sinds kort een nieuwe kaart! Alle reden om langs te komen. We zijn alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Van woensdag tot en met zaterdag kun je bovendien dineren tijdens de Chaos; ook op de dinerkaart staan nieuwe zomerse gerechten. Meer info: www.lijmencultuur.nl