Heeft u graag hutspot op tafel? Easy Meal kan het voor u verzorgen.
Heeft u graag hutspot op tafel? Easy Meal kan het voor u verzorgen. Foto:

Easy Meal maaltijdservice blijft vernieuwen

DELFT – Easy Meal maakt al ruim 15 jaar lekkere kant-en-klaar-maaltijden en bezorgt deze aan huis. Ze worden op ambachtelijke manier in de eigen keuken vervaardigd door ervaren koks.

"In ouderwetse grote pannen wordt alles met de beste verse ingrediënten bereid en vervolgens eigenhandig ingepakt", zegt Hanneke Verhorevoort. "We staan voor kwaliteit."
Kenmerkend voor Easy Meal is de persoonlijke benadering. "Om die reden zijn we een tijd geleden begonnen met maaltijdconsulenten die desgewenst bij onze klanten thuis komen om uit te leggen wat we precies doen en om vragen te beantwoorden. De reacties hierop zijn zo positief dat iedere nieuwe klant voortaan een consulent op bezoek krijgt." De klanten van Easy Meal zijn veelal ouderen en mensen die – bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname – een specifiek dieet hebben. "Wij bieden hiervoor in onze menukaart met zorg samengestelde dieetmaaltijden aan, zoals natriumarm of vetbeperkt." Het assortiment kleinere 400 grams maaltijden is eveneens uitgebreid met 30 maaltijden. Zo kunt u bij Easy Meal momenteel kiezen uit ruim honderd maaltijden." Die worden steeds vaker ook door gezinnen met kinderen en tweeverdieners besteld, omdat dit verlichting biedt in een druk en hectisch leven. Om aan hun behoeften tegemoet te komen is het assortiment uitgebreid met lunchgerechten zoals omeletten en soepjes. Ook voor bedrijven, organisaties en instellingen bieden we diverse nieuwe lunchmogelijkheden."
Iedereen kan nu profiteren van een kennismakingsaanbieding: een doos met zes maaltijden van 500 gram of zes kleine maaltijden van 400 gram voor 22 euro 50. Bestellen kan eenvoudig via www.maaltijdje.nl. Deze worden gratis thuis bezorgd.