Dacia-specialist Cuneyd Hardalioglu op de aparte Dacia-afdeling bij de 'Dacia Deelt Uit' kolom. (foto's: Martijn Linthorst)
Dacia-specialist Cuneyd Hardalioglu op de aparte Dacia-afdeling bij de 'Dacia Deelt Uit' kolom. (foto's: Martijn Linthorst) Foto:

'Dacia Deelt Uit' èn de 50/50 Deal bij Autohaag Zeeuw Delft

DELFGAUW – Het zijn de Dacia Deelt Uit dagen bij Autohaag Zeeuw Delft. Het grootste nieuws van het Dacia-front is, dat alle uitvoeringen inmiddels beschikbaar zijn in Stepway-uitvoering.

De laatste modellen die dit predicaat mogen voeren, dat zijn de Logan MCV en de Duster. Kom eens kijken in de showroom van Autohaag Zeeuw Delft op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw. Dan zult u meteen merken, dat er momenteel een actie loopt. Deze heeft de naam 'Dacia Deelt Uit'. Hierbij is er voor de koper van een nieuwe Dacia de keuze uit een luxe accessoires-pakket, bestaande uit onder meer een dakkoffer, koelbox en dwarsdragers òf een cheque ter waarde van 500 euro. "Niet alleen op een gewone personenauto is het accessoires-pakket beschikbaar", zegt verkoper en Dacia-specialist Cuneyd Hardalioglu, "Ook bijvoorbeeld op de bedrijfswagen van dit merk, met de naam Dokker Van."
Bedenk wel, dat ook de populaire 50/50 Deal nog gewoon van toepassing is. Aantrekkelijk aan te schaffen met een financiering tegen 1,9 procent rente.

Renault-motorisatie
Bent u dan toch oriënterend in de showroom, bekijk dan zeker ook even de Dacia Logan MCV Stepway, met bredere wielkasten. "Sportiever en leuker gesmoeld in Stepway-uitvoering", zegt Cuneyd. "Met oranje accenten in het interieur."
Voor de echte liefhebber is er ook een tweetal kleuren toegevoegd aan de optielijst. Dit zijn namelijk de Grise Islande en de Blue D´Azurite op de Dacia Logan MCV Stepway. "En de Dacia Sandero Stepway is verkrijgbaar in de nieuwe kleur Orange Ocre`, aldus Cuneyd.
Dacia is een Roemeens merk met Renault-motorisatie. Kermerkend voor deze auto´s zijn de grote binnenruimte, goede rijeigenschappen en het kwaliteitsmateriaalgebruik. Altijd geldt er drie jaar fabrieksgarantie. "En je betaalt zoals gezegd een scherpe prijs", aldus Cuneyd.


Autohaag Zeeuw
Exportweg 2
2645 ED Delfgauw
(015) 256 44 00
www.autohaagzeeuw.nl