Ajo Dauymaer van Twist neemt afscheid als voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein.
Ajo Dauymaer van Twist neemt afscheid als voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein. Foto:

Adieu, Ajo

DELFT - Deze maand neemt Ajo Duymaer van Twist afscheid als voorzitter van de Adviesraad Sociaal Domein Delft (ASD). Voor de mensen om hem heen een moment om even bij stil te staan.

Ruim tien jaar lang heeft Ajo Duymaer van Twist zich ingezet voor de inwoners van Delft, vooral voor degenen die door omstandigheden in een kwetsbare situatie zijn geraakt.
In eerste instantie deed hij dat als voorzitter van de WMO-raad en sinds vorig jaar als voorzitter van de ASD. In beide raden heeft hij een belangrijke rol gespeeld. Niet alleen door zijn enthousiasmerende rol, bestuurlijke ervaring en brede kennis van het sociale domein, maar ook door de manier waarop hij het voorzitterschap invulde.
In het werk van de raad was hij professioneel, wist afstand te bewaren en overzicht te houden. Hij is een positief mens, toegankelijk en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Niet alleen in de raad maar ook daarbuiten, onderweg in de stad en de regio, in gesprek met organisaties, bestuurders en burgers.

Bedanken
De raden hebben optimaal mogen profiteren van zijn uitgebreide netwerk. De stad heeft mogen profiteren van al die tijd die hij als bevlogen vrijwilliger aan de publieke zaak besteed heeft.
En daarvoor willen de raden hem hartelijk bedanken.