'We hebben er bewust naartoe gewerkt'

NOOTDORP - Nootdorp lijkt precies op tijd in vorm voor de nacompetitie. De ploeg van aanvoerder Yannick Blom won dinsdagavond met 2-5 bij Montfoort.

- Beter kan bijna niet...
"Inderdaad. We kenden Montfoort niet echt, dus hebben vooral naar hun statistieken gekeken. Het is, net als wij, een club die weinig tegengoals krijgt en daardoor weinig verliest. Met die gedachte zijn we de wedstrijd ingegaan."

- Hoe verliep het duel?
"We kwamen al heel snel op 0-2, maar dat was ook een beetje de makke, omdat we er wat te makkelijk over gingen denken. Uiteindelijk trokken zij de stand gelijk, maar na twee rode kaarten aan hun kant, liepen we uit."

- Jullie zijn precies op tijd in vorm...
"Ja, daar hebben we ook bewust zo naartoe gewerkt. De laatste weken van de competitie hebben we jongens met blessures bewust niet te snel gebracht. Gelukkig hebben we dinsdag ook geen blessures en kaarten met gevolgen opgelopen. Nu waren wij het eens niet die schorsingen oplopen."

- Gaan jullie zaterdag bij Sliedrecht - Montfoort kijken?
"Dat zijn we wel van plan, want Sliedrecht is onze volgende tegenstander. Helaas heeft Montfoort wel wat averij opgelopen, maar dat kan ook motiveren."