Arjan Langstraat bij één van de noviteiten op slotengebied, ontgrendeling via de smartphone.
Arjan Langstraat bij één van de noviteiten op slotengebied, ontgrendeling via de smartphone. Foto:

Uitbreiding Het Deurenhuis met nieuw bedrijfspand

DELFT – Het Deurenhuis is in 2012 begonnen door Arjan Langstraat. In het begin bestierde hij dit sloten- en beveiligingsbedrijf aan het Oostplantsoen 94 in z'n eentje.

Inmiddels is zijn zoon Lars ook al weer een tijdje in het bedrijf werkzaam. De toenemende werkzaamheden maken nu al weer uitbreiding noodzakelijk. Het bedrijf is nog op zoek naar een nieuwe monteur en naar een parttime administratieve kracht. "Ons bedrijf heeft in feite vier concepten", begint Arjan Langstraat. "Allereerst het leveren en monteren van binnen- en buitendeuren en het bijbehorende hang- en sluitwerk. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in bouwkundige beveiliging. Als derde is er het elektromechanische concept en voor stichtingen doen wij het totale sloten- en sleutelbeheer. Een vrij breed bedrijf dus."
Arjan Langstraat wil één concept er uit lichten en dat is het elektromechanische. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om met behulp van je smartphone een deur te openen. Gewoon door middel van een functie op je smartphone het slot openen. "Het is niet makkelijker te bedenken", gaat hij verder. "De aanmelding is allemaal online te regelen. Wie weet waar we in de toekomst nog allemaal naartoe gaan op dit gebied." Het Deurenhuis is in 2012 begonnen en heeft de laatste vijf jaar een grote groei doorgemaakt. Volgens Langstraat is er steeds in de plus gedraaid en inmiddels is ook bekend geworden, dat Het Deurenhuis eind 2017 een nieuw bedrijfspand zal betrekken in Den Hoorn.
Telefoon: (015) 364 31 27. Internet: www.hetdeurenhuis.nl. E-mail: info@hetdeurenhuis.nl.