Afbeelding
Foto:

Jubilea, Reprises en Festivals bij Lijm & Cultuur

Het is een vrolijke boel bij Lijm & Cultuur! Er staan geweldige culturele activiteiten en festivals zoals Studuction en Ohm op het programma.

En… 26 mei gaan we met dineren met 'Groenten in de Hoofdrol' in de reprise. Ook is er vanaf aanstaande woensdag een nieuwe lunchkaart. De energie en creatieve chaos op Lijm & Cultuur inspireert iedereen.
De Delftse Big Band 'Let's Swing' laat zijn 20-jarig bestaan niet ongemerkt voorbijgaan. Het sloeg de handen ineen met Theatergroep SPOT uit Den Haag en maakten samen een zinderend musicalconcert met de titel 'Liefde is….'. Je wordt meegenomen langs alle facetten van de liefde in een vrolijk verhaal met een mix van bekende en minder bekende musicalnummers. Ze geven maar liefst twee jubileumconcerten. Kom 19 of 20 mei om je zelf op te laden; meezingen mag! Aanvang 20.15 uur, toegang 17 euro 50, maar voor 45 euro krijg je een VIP kaart inclusief 3-gangen diner en een 'Meet & Greet'.

Reprise Chaos aan de Schie
Vanwege het grote succes en omdat veel gasten er naar vragen, zal onze chef Bas Hoog opnieuw een aantal weken zijn bijzondere gerechten met 'Groenten in de Hoofdrol' voor je bereiden. De deuren van het restaurant gaan vanaf vrijdag 26 mei 's avonds weer open op woensdag tot en met zaterdag. Let wel op afwijkende openingstijden in verband met feestdagen en festivals. Het menu en alle informatie vind je op: www.chaosaandeschie.nl. Reserveren mag, maar hoeft niet.
Onze lunchroom Experiment Delft heeft vanaf woensdag een nieuwe kaart! Kom hem snel uitproberen. We zijn alle werkdagen open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wil je met een groep wat langer blijven voor een borrel of diner? Neem dan contact op via 015 262 94 00 of info@lijmencultuur.nl. De actuele agenda en links naar evenementen vind je op: www.lijmencultuur.nl