Het beste in het occasion-aanbod van Autohaag Zeeuw: twee Renaults Kadjar als dieselautomaten. (foto's: Martijn Linthorst)
Het beste in het occasion-aanbod van Autohaag Zeeuw: twee Renaults Kadjar als dieselautomaten. (foto's: Martijn Linthorst) Foto:

Autohaag Zeeuw: ook voor kwaliteitsoccasions van elk merk

DELFGAUW – Autohaag Zeeuw is niet alleen een subliem Renault-dealer. Het bedrijf aan de Exportweg 2 op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw is ook occasion-specialist. Het gehele concern heeft normaal gesproken ongeveer vijfhonderd uitstekende occasions van alle merken op voorraad. In de Delftse vestiging op bedrijventerrein Ruyven zijn dat er in elk geval al 150. "En dan gaat het echt om alle denkbare merken", zegt occasion-specialist Aad Blok. "Een heel breed aanbod, waarin Renault natuurlijk wel een belangrijke plaats inneemt." De tweede verdieping van het grote pand van Autohaag Zeeuw is helemaal bestemd voor het occasion-aanbod. De verhouding zou je ongeveer als 70-30 kunnen uitdrukken, als het om Renault en andere merken gaat. "Om eens een leuk voorbeeld te noemen", zegt Blok. "De Renault Clio Estate, daar hebben we momenteel een heleboel jonge tweedehands auto's van. Met een vanaf prijs van 14.500 euro en dan zijn de auto's rijklaar. De auto's zijn pas zes tot acht maandjes oud en zijn heel snel te leveren." Het beste in het aanbod occasions zijn momenteel de twee Renaults Kadjar. Twee unieke auto's, twee relatief jonge dieselautomaten. "Heel aantrekkelijk voor zakelijke rijders", gaat hij verder. "Voor de rode uitvoering geldt 20 procent bijtelling en voor de zwarte geldt 21 procent bijtelling." De prijzen liggen respectievelijk op 26.935 euro en 30.945 euro. Op deze en alle andere Renault-occasions geldt Renault-garantie, die standaard op zes maanden ligt. Daarnaast is Route Service van Renault altijd inbegrepen. "Doordat wij alle merken verkopen als occasion, kunnen wij ook het onderhoud en reparaties aan alle merken uitvoeren", zegt Blok. "In onze werkplaats is alle specialistische apparatuur aanwezig om het gebruikelijke onderhoud en specifieke reparaties snel en vakkundig uit te voeren." Kom langs bij Autohaag Zeeuw en laat u deskundig informeren.
Telefoon: (015) 256 44 00. Internet: www.autohaagzeeuw.nl.
Schrijf in je agenda: maandag 5 juni Pinksteren: Occasion Dag bij Autohaag Zeeuw.