Claudia Stavarache en haar partner Nico Steijn staan garant voor goede service.
Claudia Stavarache en haar partner Nico Steijn staan garant voor goede service. Foto:

Liever Delftse Lotus

DELFT – Bij de Delftse Lotus aan de Hippolytusbuurt 17a kan iedereen terecht om z'n kleding te laten wassen, stomen of repareren.

Claudia Stavarache opende de Delftse Lotus in januari 2016, maar deed voor die tijd al veel ervaring op bij de stomerij en wasserette die hier voor die tijd was gevestigd.
Bij de Deltse Lotus kun je je kleding wassen en drogen. Terwijl de kleding wordt gewassen of gestoomd, kun je even ontspannen zitten, een kopje koffie drinken, of lekker de stad in. Claudia Stavarache zorgt er ondertussen voor dat alles gewassen en gedroogd wordt. Als dit is gedaan, vouwt ze het keurig op. Je kunt hier niet alleen kleding, maar ook dekbedden, tapijten of bijvoorbeeld gordijnen langs brengen – of laten ophalen.
Als enige in de binnenstad heeft Delftse Lotus een 24-uurs stomerij. Het is daarnaast een Cleanway-servicepoint. En dan zijn er nog de gunstige prijzen èn de mooie acties en aanbiedingen. Zo kun je er vijf overhemden laten wassen en strijken voor 10 euro. Voor een kilo wassen plus drogen en laten opvouwen betaalt men 2 euro 50. Komende maand krijgt iedereen 15 procent korting op de haal-en-breng-service van Delftse Lotus. Voor studenten en 65-plussers geldt altijd een korting van 10 procent. Meer weten over Delftse Lotus of lopende acties? Kom langs, kijk op www.delftselotus.com of de Facebook-pagina.