Finale 16-23 competitie en veteranentoernooi

DELFT - Op het terrein van SV Wippolder aan de Pauwmolen wordt op dinsdag 16 mei de finale van de RODI Media/DSW Zorgverzekeraar 16-23 competitie gespeeld tussen RKDEO en Laakkwartier.

RKDEO was in de halve finale met 4-2 te sterk voor titelverdediger Wippolder, terwijl Laakkwartier afgelopen dinsdag in de slotfase met 2-1 te sterk was voor Oliveo. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wim van Horssen, die wordt bijgestaan door de assistenten Ruben de Groot en Ed Post. Het arbitrale kwartet wordt gecompleteerd door Robert Boosten, die tijdens de avond als vierde man optreedt.
DELFT - Voetbalvereniging SEP organiseert op zaterdag 20 mei vanaf 17.00 uur het twintigste Delftse Vet-er-aan toernooi.

Tijdens het toernooi nemen in Poule A de helden van weleer van SEP, Wippolder, Den Hoorn, Delfia en ONA het tegen elkaar op, terwijl poule B bestaat uit de veteranenelftallen van Vitesse Delft, DHL, SEP, Delft en Full Speed. Om 18.00 uur begint het dames veteranentoernooi met onder meer SEP, ONA, Moordrecht en DSO.
Na afloop van het toernooi vindt rond 21.00 uur de prijsuitreiking plaats en is er de mogelijkheid om tot in de kleine uurtjes bij te praten tijdens het feest met zanger Etienne.