Martin Idenburg (midden), zijn zoon Erik (links) en Colin behoren nu bij de Autocrew.
Martin Idenburg (midden), zijn zoon Erik (links) en Colin behoren nu bij de Autocrew. Foto:

Idenburg komt onder de vlag van Bosch Autocrew

DELFT – Idenburg Car Solutions aan de Schieweg 81 is enige tijd geleden een BOVAG-erkend universeel autobedrijf geworden. De ene verandering volgt de andere op.

Want nog recenter heeft het bedrijf zich aangesloten bij het concept Autocrew. Dit is een tweede organisatie onder Bosch, vergelijkbaar met Bosch Car Service. Als Autocrew-bedrijf krijgen de monteurs vier tot zes keer per jaar automotive trainingen. De klant is gegarandeerd van meer kwaliteit en een betere service. "Hoewel we een volledig zelfstandig bedrijf blijven met onze eigen identiteit, moeten we altijd aan de hoge eisen van Bosch Autocrew voldoen", legt Martin Idenburg uit. "Het is een werkplaatsconcept voor universele autobedrijven. Wij als bedrijf worden ondersteund door middel van opleidingen en het gebruik van diagnose-apparatuur met software van Bosch. En we leveren natuurlijk alle auto-onderdelen van dit merk. Een perfecte combinatie van een echt garagebedrijf en al het technisch goede van Bosch."

Dezelfde uitstraling
Alle bij Bosch Autocrew aangesloten bedrijven hebben dezelfde uitstraling. Niet alleen de bebording, maar ook bijvoorbeeld de bedrijfskleding. Je ziet meteen dat je met een Autocrew-bedrijf te maken hebt. "Maar nogmaals, verder helemaal onafhankelijk en zoals onszelf", aldus Idenburg. "Maar onze klanten ervaren veel voordeel bij deze veranderingen." Overtuig uzelf! Info: (015) 257 16 70 of www.idenburgcarsolutions.nl.